Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

O casă și o grădină Mâncare bauturi

Pauza de masă sau de o cafea delicioasă la METRO


  • Pauza de masă sau de o cafea delicioasă la METRO
Descriere
Data : iunie 15, 2021
Locație : Chișinău

Ești mereu pus pe treabă? Ai avut o zi încărcată și nici nu ai apucat să mănânce ceva, iar când ai pus cap la cap tot ce avea de făcut și te gândești să faci o pauză, e deja acum 17.00. Te gândești: «În sfârșit merge acasă!» Și exact în acel moment îți amintești că ai o listă de cumpărături, dar nu tepanica!

Magazinul METRO din Chișinău te așteaptă cu cina gata! Savurează o masă delicioasă, iar între timp mai verifică lista de cumpărături, asigură-te că ai notat tot și că ai cardul METRO la tine (cel puțin în aplicația mobilă)! Poți alege o porție de mici, cârnăciori, carne sau cartofi plătite de la METRO Grill ori deliciile pufoase, coapte în brutăria noastră. Completează-ți masa cu o cafea aromată și revigorantă. Acum că ești plin de forță și energie, îți poți face cumpărăturile fără grabă și fără riscul de a lua produse de care nu ai nevoie.

La ieșire, nu uita să iei cu tine câteva porții de mici la pachet, pentru membrii familiei tale. Cu siguranță vor aprecia gestul, iar restul serii nu va mai fi ocupat de pregătirea cinei.

METRO-mereu alegerea perfectă!

https://www.metro.md/descopera-metro/servicii/alte-servicii-utile?itm_pm=md:ncp:ctr:ct:11:2

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top