Detalii

  • Perfectum Module - construction modulare în doar 45

Perfectum Module – construcții modulare în doar 45

Chișinău, str. Petricani 86

1.00MDL(Fix)

Preț : 1.00MDL(Fix)
Data : 13 iunie 2023
Locație : Chișinău, str. Petricani 86

Descriere

Ai nevoie de un obiect comercial? Compania Perfectum Module poaterealiza construcții modulareîn doar 45 de zile și după o tehnologie austriacă!

Așadar, de ce merită de investit în asta?

— Sunt mult mai practice în comparație cu construcția din materiale tradiționale. Datorită așamblării prefabricate, nu sunt supuse riscului deformațiune a mucegaiului sau altor defecte.

— Poți construi containere modulare comerciale, carcasă modularăsau chiar unrecipient restaurantdupă bunul plac și cu posibile modificări de câte ori simți nevoia. Datoritătehnologiei modulare, clădirea poate lua forme diverse.

— Construcțiile modulare sunt prefabricate și supuse unui controltehnic riguros, ceea ce înseamnă că primesc obiectul final pentru instalare și nu trebuie să monitorizezi fiecare etapă de construcție.

— Construcția este gata pentru utilizare în doar 45 de zile (înmedie). Pereți și tavan neted fără decorațiuni interior. Așadar, poți amenajainteriorul și obține aspectul dorit mult mai repede.

— În calitate de fundament se poate folosi o platformă de orice tip,inclusiv din grămezi de șuruburi, rame de metal sau alte construcții ușoare.Instalarea construcțiilor modulare este posibilă aproape în orice locație.

Vrei mai multe detalii despre construcții modulare? Atunci apelează-ne chiar acum la 078 290 000 și noi vă vom oferi o consultațieabsolut GRATUIT sau vizitează-ne fizic la adresa Chișinău, str. Petricani, 86!

PERFECTUM MODULE - nu mai amâna, trăiește acum!

https://perfectum-module.md/

 

 

Locație

Chișinău, str. Petricani 86

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Scrie o recenzie
WhatsApp

Trimite mesaje

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top