Detalii

  • Modulul Perfectum ajută la rezolvarea unei game largi de probleme

Modulul Perfectum ajută la rezolvarea unei game largi de probleme

Chișinău, str. Petricani 86
Data : 4 octombrie 2023
Locație : Chișinău, str. Petricani 86

Descriere

Ai nevoie de un spațiu comercial cu drepturi depline pentru un proiect neobișnuit? PerfectumModule oferă modele modulare care pot deveni o soluție inovatoare pentru activitățile de afaceri.

De exemplu, similar structuri metaliceau fost instalate la Gustar Music Festival. Acest festival de muzică a avut loc în perioada 18-20 august 2023, în amfiteatrul Rezervației culturale și naturale Orheiul Vechi. Proiectul a inclus crearea unui magazin modular cu o suprafață de 135 de metri pătrați, care a fost format din 6 module. Acestea sunt dimensiuni nestandard pentru structuri modulare, cu lungime crescută, ceea ce a făcut posibilă proiectarea unui spațiu confortabil pentru vizitatori, primirea mărfurilor și a unui depozit.

Comanda a fost finalizată în 45 de zile, iar într-o zi modulele au fost aduse din producție la Orheiul Vechi și instalate. Acest magazin modularun exemplu al modului în care containerele modulare Perfectum Module ajută la rezolvarea unei game largi de probleme.

Este demn de remarcat faptul că structurile modulare pot fi folosite pentru birouri, locuințe, puncte de vânzare cu amănuntul, administrative, încăperi de utilitate și multe altele. Toate modulele sunt fabricate folosind materiale și tehnologii de înaltă calitate, asigurând confort și funcționalitate.

Îl vrei pe același? depozit de containere sau poate te intereseaza depozit modular?Atunci suna-ne la 078 290 000 si iti oferim o consultatie absolut GRATUITA, sau vino la biroul nostru din Chisinau, str. Petricani, 86!

MODUL PERFECT - nu amâna până mâine, trăiește acum!

https://perfectum-module.md/ru/

 

 

 

Locație

Chișinău, str. Petricani 86

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Scrie o recenzie
WhatsApp

Trimite mesaje

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top