Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

Electronică Alte electronice

Periuțe de dinți electrice


  • Periuțe de dinți electrice
  • Periuțe de dinți electrice
Descriere
Data : 9 martie 2021
condiție : Nou
Locație : Chișinău

Vrei să păstreze sănătatea dinților? Dorești să previi apariția cariilor și a altor afecțiuni ca să ai un zâmbet frumos? Totul începe cu periaj corect, de aceea și timpul să treci la periuțe de dinți electrice, care încorporează tehnologie avansată și cu specificații moderne pentru confortul tău. Față de model clasic, o perie de dinți electrică înlăturați petele, bacteriile și sedimentele de pe mai multe rapide și eficiente, fapt ce este dovedit de către specialiști.

Magazinul online Ebag.md îți propune periuța de dinți electrică de tip sonic So Brilliant, pentru o igienă orală perfectă. Aceasta este potrivită mai ales pentru persoane cu dinți sensibili și sunt funcții de curățare, albire, lustruire și masaj la gingiilor. Este reîncărcabilă și potrivită pentru călătorii, astfel încât va fi din startul practic și esențial pentru îngrijirea zilnică.

Cumpără acum o periuță de dinți electrică pe Moldova care să-și transforme zâmbetul. Găsește pe Ebag.md toate produsele de îngrijire care îți lipsesc, iar noi le livrăm oriunde în Moldova!

https://ebag.md/ro/katalog/periuta-de-dinti-sonica-electrica-so-brilliant/

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top