Detalii

  • Piese auto de calitate

Piese auto de calitate

Chișinău, st. Burebista 108
Data : 18 septembrie 2022
condiție : Nou
Locație : Chișinău, st. Burebista 108

Descriere

Ai nevoie de piese auto de calitate și nu știi cui să te adresezi? Cauți un rulment bun  în Chișinău? Ești în căutare a ceva specific și vrei să faci rost de o selecție de amploare? Vizitează-ne digital la VSC Unitech și vei avea parte de cele mai bune oferte online.

Suntem un producător autohton, oferind exclusiv produse de calitate și cu o abordare profesionistă către fiecare client în parte. Cu o experiență amplă în domeniul de profil și portofoliu impresionant, putem să vă recomandăm exact piesele de care veți avea nevoie. Astfel, veți avea parte de cea mai bună selecție de rulmenți în Moldova. Avem o gamă variată cuprinzând toate trei categorii principale: rulmenți URB, SKF și FKL.

Vă asigurăm că putem face rost de ce doriți, inclusiv rulmenți în carcasă de tipC, T, D, G și altele. La solicitare, putem furniza articole care nu există în stocul curent de pe site, în cel mult câteva săptămâni. Putem deveni furnizorul vostru de afaceri, fără mari dificultăți. Tot ce trebuie să faceți e să ne contactați la [email protected] sau +373 69029112, iar noi vă vom contacta înapoi în cel mai scurt timp posibil.

https://vscunitech.md/ro/catalog/rulmenti/

 

 

 

Locație

Chișinău, st. Burebista 108

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Scrie o recenzie
WhatsApp

Trimite mesaje

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top