Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

Proprietatea Proprietate comerciala Vânzare imobiliară comercială

Vânzarea unei clădiri comerciale cu 4 etaje în Moldova. Ungheni

300,000.00€(Negociabil)


  • Vânzarea unei clădiri comerciale cu 4 etaje în Moldova. Ungheni
  • Vânzarea unei clădiri comerciale cu 4 etaje în Moldova. Ungheni
  • Vânzarea unei clădiri comerciale cu 4 etaje în Moldova. Ungheni
  • Vânzarea unei clădiri comerciale cu 4 etaje în Moldova. Ungheni
  • Vânzarea unei clădiri comerciale cu 4 etaje în Moldova. Ungheni
Descriere
Preț : 300,000.00€(Negociabil)
Data : martie 26, 2021
Distanța până la cel mai apropiat oraș : In oras
Locație : Clădiri detașate
Tipul de proprietate : Magazin, salon
Numărul de etaje : 4
suprafata totala : 1096 mp
Baie : da
Incalzi : Gaz individual
Reparații : da
Electrocasnice : Aragaz, plită, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, mașină de spălat
Confort : Aer condiționat, mobilier în bucătărie, balcon, logie, terasă, bare la ferestre, alarmă, alarmă de incendiu, supraveghere video, teritoriu păzit, loc de parcare, parcare pentru oaspeți, garaj, menaj cameră, încăpere
Comunicări : Gaz, alimentare cu apă centrală, electricitate, canalizare centrală, fosa septică de canalizare, eliminarea deșeurilor, drum asfaltat
Infrastructură (până la 500 de metri) : Centru oraș, Birouri, centru de afaceri, Schimb de transport, Piață, Supermarket, SEC, Parcare, parcare, garaj, Zona rezidențială, Parc, zonă verde, Farmacie, Restaurant, cafenea, bar, Instituții de învățământ, Gara, Autogară, Autostradă, autostradă , Sucursală bancară, bancomat, poștă, spital, policlinică
Locație : Moldova Chișinău st. 87. Dosoftey 87

Această clădire comercială este situată la 500 de metri de Zona Economică Liberă „Ungheni Business”, care are în prezent peste 2000 de angajați, lângă o școală și două grădinițe. Astăzi, nu există absolut niciun magazin de mari lanțuri de retail în oraș, ceea ce reprezintă o prioritate ridicată pentru obiectul comercial care vi se prezintă. Clădirea are o suprafață totală de 1.096 de metri pătrați și constă din 4 niveluri și poate fi convertită pentru alte activități. Suprafața totală a terenului este de 0,09 ha. Proiectarea clădirii și structura fundației permit construirea a încă două etaje capitale, proiectarea inițială implicând: un subsol, 4 etaje și o mansardă. În acest moment există un subsol, 2 etaje și o mansardă. Pe partea laterală a clădirii există o parcare cu o suprafață de 2,4 acri (contract de închiriere până în 2022). Există absolut toate comunicațiile și clădirea este pe deplin funcțională.

Parterul cu o suprafață totală de 287 mp, a fost folosit ca depozit cu ridicata pentru produse alimentare, există o unitate sanitară și un lift de la subsol până la rampa etajului 1.

Primul etaj, cu o suprafață totală de 247 mp, este folosit ca supermarket, are o rampă 9 pentru primirea mărfurilor și o cameră separată 8 pe rampă (în spatele clădirii).

Etajul al doilea, cu o suprafață totală de 315 mp, este un restaurant funcțional cu intrare frontală separată, cu o capacitate de 120-150 de persoane. Există, de asemenea, 2 camere 1 și 8 pentru administrații, cu o intrare separată de restaurant.

Mansarda cu o suprafata totala de 220 mp, fara decor interior. Există o unitate sanitară, poate că podeaua poate fi folosită pentru sală de gimnastică, biliard etc.

Terenul de sub clădire este proprietate privată, plus că există încă 3,7 acri în jurul perimetrului clădirii (a se vedea fișierul Pamint Crestiuc 5A), care permite extinderea semnificativă a clădirii.

La primul nivel există o terasă de lucru cu o suprafață totală de 150 mp.

Negocierea este potrivită! Informații mai detaliate:

http://www.welcome.md/rus/sc-001

http://sale.welcome.md

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top