Detalii

  • CUTII JUNCTION, PANLIGHT, DOZE, CUTII JUNCTION, CABLE, EKF
  • CUTII JUNCTION, PANLIGHT, DOZE, CUTII JUNCTION, CABLE, EKF
  • CUTII JUNCTION, PANLIGHT, DOZE, CUTII JUNCTION, CABLE, EKF
  • CUTII JUNCTION, PANLIGHT, DOZE, CUTII JUNCTION, CABLE, EKF
  • CUTII JUNCTION, PANLIGHT, DOZE, CUTII JUNCTION, CABLE, EKF

CUTII JUNCTION, PANLIGHT, DOZE, CUTII JUNCTION, CABLE, EKF

Petricani 202

1.00MDL(Negociabil)

Preț : 1.00MDL(Negociabil)
Data : 5 octombrie 2021
condiție : Nou
Locație : Petricani 202

Descriere

Compania Panelectro SRL este distribuitorul oficial în Moldova al mărcilor PANLIGHT, EKF, MAKEL, HOROZ ELECTRIK, TEB ELEKTRIK, AY-KA, PDLUX, UNI-T și produse de cablu ale producătorului „ZZTSM”. O gamă largă de produse LED, candelabre și iluminat. Cele mai bune preturi, calitate, garantie, livrare, caracteristici. De asemenea, puteți găsi aici o gamă largă de corpuri de iluminat încorporate și montate la suprafață. Vânzări cu ridicata și cu amănuntul. Vă puteți familiariza cu toate produsele de pe site-ul www.panlight.md sau direct în magazinele PANLIGHT.

https://panlight.md/ru/

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Suflat Ynalt, 20/6

E-mail: [email protected]

Mob: 373 69775561

Mob: 373 79775561

Tel: (373-22): 475181

Tel / fax: (373-22): 843322

Magazin: PANLIGHT- Chișinău, st. Petrican, 202

E-mail: [email protected]

Tel: (373-22): 009525

Tel / fax: (373-22): 312377

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Kuza-Voda 18/5

E-mail: [email protected]

Tel: (373-22): 009560

Tel / fax: (373-22): 009530

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Alexandru cel Bun 25

E-mail: [email protected]

Mob: 373 79 772222

Tel: (373-22): 009665

Tel / Fax: (373-22): 009665

Magazin PANLIGHT- Balti, st. Stefan cel Mare 1/6

E-mail: [email protected]

Tel: (373-231): 80909

Tel / fax: (373-231): 80908

Cutie de joncțiune în cablare: toate avantajele și dezavantajele

Când se întocmește o schemă de cabluri, apare problema utilizării unei cutii de joncțiune. Pe de o parte, acest lucru vă permite să simplificați în mod semnificativ schema de cablare și, prin urmare, să reduceți atât costurile materiale, cât și cele ale forței de muncă atunci când instalați cablajul. Pe de altă parte, utilizarea cutiilor de joncțiune reduce fiabilitatea schemei de conectare a apartamentului. Ce să faci în acest caz? Ar trebui să renunțați la utilizarea cutiilor intermediare? Luați în considerare mai jos toate avantajele și dezavantajele utilizării acestor cutii în cablurile electrice.

Ce este o cutie de joncțiune? Aceasta este o cutie în care sunt conectate mai multe linii electrice. Conectarea conductoarelor se realizează în mai multe moduri: folosind blocuri de borne speciale sau răsucire.

Avantajul utilizării cutiilor de joncțiune este evident: cantitatea de sârmă este semnificativ economisită, deoarece pentru a conecta mai multe prize, este suficient să rulați o linie de cablare la cutia de joncțiune și apoi de la aceasta la mai multe prize. În plus, cablarea este simplificată, deoarece nu este nevoie să pregătiți un număr mare de strobe.

După cum sa menționat mai sus, utilizarea cutiilor de joncțiune duce la o scădere a fiabilității schemei de cablare. Acest lucru se datorează în primul rând necesității conexiunilor prin cablu. Atât blocul de terminale, cât și răsucirea nu oferă o fiabilitate suficientă a conexiunii prin cablu. În timp, conductorii se oxidează, ceea ce duce la încălzirea lor. Încălzirea conductoarelor, la rândul său, duce la deteriorarea cablajului. În plus, conexiunea de contact a firelor din cutia de joncțiune se pierde în timp, ceea ce duce, de asemenea, la încălzirea și deteriorarea firelor.

O excepție în acest caz este firul lipit al conductoarelor de cupru. Acest tip de conexiune se caracterizează printr-o fiabilitate ridicată a conexiunii de contact.

Dacă doriți ca cablajul dvs. să fie fiabil, atunci nu utilizați cutii de joncțiune intermediare. Adică, conectați fiecare priză la o linie de cablare separată. Cu cât sunt mai puține conexiuni de conductori intermediari, cu atât schema de cablare este mai fiabilă. În acest caz, firul este conectat numai în tabloul de distribuție al apartamentului și în priză.

Mulți s-ar putea să nu fie de acord cu faptul că fiecare priză are nevoie de propria linie separată, deoarece în unele cazuri devine necesară conectarea unei prize pentru a conecta o sarcină mică, de exemplu, un computer, echipamente audio sau video. În acest caz, nu va fi adecvat să rulați o linie de cablare separată pentru a alimenta o sarcină mică. Adică, puteți pune o cutie de joncțiune în care să distribuiți o linie la mai multe pentru a alimenta prizele. În acest caz, conductorii trebuie conectați prin lipire, ceea ce va asigura o fiabilitate ridicată a conexiunii.

De regulă, cantitatea de energie electrică consumată crește în timp. Prin urmare, atunci când înlocuiți cablurile electrice ale unui apartament, gândiți-vă în rezervă. Dacă în acest moment cutia de joncțiune este cea mai bună opțiune, deoarece sarcina este mică, atunci în viitor poate fi necesar să conectați aparate electrice mai puternice la acest grup de prize.

 

 

Video

Locație

Petricani 202

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Write a Review
Poză de profil
Ivan
Dealer
WhatsApp

Send Messages

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top