Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

Servicii Alte servicii

Sală de sport - Aquaterra


  • Sală de sport - Aquaterra
Descriere
Data : noiembrie 23, 2020
Locație :Chișinău

Când ești prins în rutina zilnică sedentarismul începe să devină o normalitate, însă consecutiv aceste pot deveni grave pentru starea ta de sănătate și de spirit. Prin urmare, prezența unui program săptămânal de activitate fizică este esențial pentru un bun echilibru pe toate planurile vechi. Dacă te simți prins în stări depresive și buze de energie, nu e cazul să mai amâni - cumpără un abonament la sala de sport, din Chișinău, Aquaterra.

Punem la dispoziția ta un mediu plăcut și armonios, într-un centru multifuncțional dotat cu toate cele necesare pentru a începe o nouă etapă în viața ta. Aici vei găsi echipament sportiv de ultimă generație, program pentru antrenament de grup și individual, realizat de cei mai buni specialiști în domeniu. De asemenea, ținem să oferim fiecărui client sau abordare personalizată, conform nivelului de pregătire fizică și programului de timp liber. Iar pentru că relaxare, la fel, este esențială pentru recăpătarea forțelor, la noi poți beneficia de servicii premium în cel mai mare centru de servicii SPA, din Chișinău.

Reinventează modul tău de viață cu un abonament la sala fitness Ciocana sau Botanica a Aquaterra Wellness & SPA. Pentru detalii contactați-ne la 022 628 000 sau adresa de e-mail [email protected]

https://aterra.md/

Mentiune adforest.scriptsbundle.com atunci când sună vânzătorul pentru a obține o ofertă bună

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top