Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

Servicii Alte servicii

Sală de sport Aquaterra Fitness Ciocana


  • Sală de sport Aquaterra Fitness Ciocana
Descriere
Data : 22 februarie 2021
Locație : Chișinău

Vrei să slăbești sau să-ți modelezi silueta perfectă? Cauți un loc unde să scapi de stres și energie negativă? Este timpul pentru un abonament la sala de forță, care te va ajuta să adopți un mod de viață sănătos și activ. Doar sportul îți poate reda energie și încredere în sine, iar în plus poți să arăți așa cum ți-ai dorit dintotdeauna.

Vino să te antreneze la sala de sport Aquaterra Fitness Ciocana și descoperă cum să ai grijă de corpul tău. Antrenorii noștri profesioniști te vor ajuta să rămână motivați și să scapi de kilogramele în plus sau să te menționeze în formă. La Aquaterra toate aparatele de sport sunt moderne, iar tu ai spațiul și condițiile să îți urmează programul de antrenament. Mai mult decât atât, îți propunem servicii de înfrumusețare și SPA sau înot care o să te relaxeze după antrenament sau după o zi grea.

Bucură-te de sport la Aquaterra Fitness Ciocana, o sală de sport din Chișinău gata să-ți ofere ce-i mai bun. Pentru mai multe detalii, sună acum la 022 628 000 și găsesc mai multe!

https://aterra.md/

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top