Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

Servicii Alte servicii

Scapă de orice problemă financiară


  • Scapă de orice problemă financiară
Descriere
Data : 2 decembrie 2020
Locație :Chișinău

Ce faci când ai nevoie urgent de bani, dar nu-ți permiți luxul de a pierde ore în șir cu procedural birocratice ale băncilor comerciale sau nu poți apela la ajutorul rudelor și prietenilor? Pare a fi o situație complicată și delicată, mai ales când ești presat de probleme financiare. Însă, există o soluție eficientă în acest sens - poți lua un credit rapid, doar cu buletinul și fără gaj.

Kreddy pune la dispoziția ta cele mai eficiente și comode servicii de finanțare din țară. Tot ce trebuie să fie accesibil site-ul și, cu ajutorul calculatorului de împrumuturi online, să aleg suma totală, între 1000 - 20,000 MDL, perioada de rambursare, până la 12 luni, și să completeregularistă Timp de 15 minute noi vom reveni cu un răspuns, după care îți vei aștepta transferul de bani direct pe card.

Alege să rezolve urgențele financiare rapide și comod, cu un credit în Chișinău sau orice alt colț la țară, de la Kreddy. Pentru mai multe detalii și informații nu ezită să nu contactezi la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd. Moscovei 1/2, din Chișinău.

https://www.kreddy.md/credit-rapid

Mentiune adforest.scriptsbundle.com atunci când sună vânzătorul pentru a obține o ofertă bună

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Similar
Top