Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Școală de sport - Aquaterra Sport School


  • Școală de sport - Aquaterra Sport School
Descriere
Data : ianuarie 15, 2021
Locație : Chișinău

Cauți o nouă pasiune pentru piciul tău, ca să-i ocup timp timpul util și distractiv? Încearcă sportul! Încă de la o vârstă mică și nevoie de mișcare pentru dezvoltarea corpului și a minții. Un copil activ e unul sănătos și fericit, de aceea și recomandat să fie înscris copilul la școală de sport care să-l ajute să se înscrie cât mai multe abilități.

Nu știi încă ce sport să alegi pentru copilul tău? Aquaterra Sport School îți oferă opțiuni de îngrijire cu siguranță sau să-i fie pe plac. Încurajează-l să încerce dansuri sau gimnastica pentru copii, sportivă, acrobatică sau ritmică, alături de cei mai pregătiți instructori. Dacă dorește un sport și mai activ, atunci poate încerca arte marțiale clasice precum Judo, Karate și Taekwondo, sau arte marțiale mixte. Aceste sporturi sunt perfecte pentru dezvoltarea fizică și cognitivă, dar și învățarea disciplinei. Kickboxing eo altă alegere preferată de copii, care deprindere exerciții complexe și îi transformă în mici luptători.

Transformă energia copilului tău în ceva pozitiv! Sună acum la 022 850 550 sau vin pe str. Ginta Latină 12/13 la Aquaterra Sport School ca să afli mai multe despre serviciile noastre!

https://sportschool.md/

 

 


Locație
* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Postează-ți evaluarea

Similar
Top