Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Servicii de fitness și spa


  • Servicii de fitness și spa
Descriere
Data : ianuarie 15, 2021
Locație : Chișinău

Îți dorești să fii în formă? Vrei să ai un corp sănătos și să te simți mereu bine în piele ta? Sportul și zilele la spa în Chișinău sunt ideale pentru a te relaxa și a pune deoparte grijile cotidiene. Vino să te convingi!

Aquaterra îți oferă cele mai bune servicii de fitness și spa care o să-ți dea energie și răsfăț. Dacă vrei sesiuni de antrenament în condiții ideale, Aquaterra Fitness Ciocana te așteaptă cu echipamente moderne și instructori cu experiență. Sala deține și un bazin de înot, iar pe lângă antrenament de forță obișnuit poți avea acces și antrenamentul de grup precum arte marțiale și în dansuri.

Pe de altă parte, dacă dorești să te relaxezi, Centrul Spa Aquaterra oferă de spa, masaj, tratamente corporale și faciale care o să-ți aducă linie completă și confort maxim.

Nimic nu se compară cu starea de bine pe care ți-o dă vizita la sala de sport sau la spa. Vino la Aquaterra Fitness Ciocana, o sală de sport în Chișinău care o să-ți ofere tot ce merită. Aquaterra te ajută să-ți încarci bateriile!

https://aterra.md/ro/servicii/

 

 


Locație
* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Postează-ți evaluarea

Top