Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Servicii de printare 3D


  • Servicii de printare 3D
Descriere
Data : 7 iulie 2021
Locație : or.Floresti, str.Pietii 1

Știai că proiectarea la o imprimantă 3D are un rol esențial în atelierul unui bijutier? Cu ajutorul acestor noi tehnologii putem da viață bijuteriilor imaginate de tine și putem simplifica procesul de creație la bijuteriile personalizate.

Sprijinul nostru constă în servicii de printare 3D a obiectului dorit, inclusiv întoarcere ulterioară, folosind diferite tipuri de materiale, în funcție de necesități.

- Ai proiectat o bijuterie deosebită în format 3D folosind un software de profil și îți dorești să prinți produs respectiv? Echipa Prottoaxamd este partenerul perfect.

Prototiparea rapidă este ideală pentru producătorii de bijuterii ce doresc să realizeze piese din metale prețioase, dar doresc să creeze forma perfectă fără a face risipă de materie primă.

Astfel, noi te ajutăm să dai o formă ideilor tale, prin prototipare 3D a oricărei bijuterii, înainte de a produce în masă, fără a fi nevoie de prelucrare suplimentară a metalului prețios.

Oferim servicii calitative atât ce ține de modelare 3D a bijuteriilor și nu doar. Suntem mereu gata de proiecte noi, te așteptăm!

https://prottoaxa.md/ro/

 

 


Locație
* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Postează-ți evaluarea

Similar
Top