Detalii

  • Conectori de alimentare, prize și prize, panlight
  • Conectori de alimentare, prize și prize, panlight
  • Conectori de alimentare, prize și prize, panlight
  • Conectori de alimentare, prize și prize, panlight
  • Conectori de alimentare, prize și prize, panlight

Conectori de alimentare, prize și prize, panlight

Podul Inalt 20/6

1.00MDL(Negociabil)

Preț : 1.00MDL(Negociabil)
Data : 5 octombrie 2021
condiție : Nou
Locație : Podul Inalt 20/6

Descriere

Compania Panelectro SRL este distribuitorul oficial în Moldova al mărcilor PANLIGHT, Simon Electric, OSRAM, LEDVANCE, EKF, MAKEL, HOROZ ELECTRIK, TEB ELEKTRIK, AY-KA, PDLUX, UNI-T și produse de cablu fabricate de ZZTSM. O gamă largă de produse LED, candelabre și iluminat. Cele mai bune preturi, calitate, garantie, livrare, caracteristici. De asemenea, puteți găsi aici o gamă largă de lămpi încorporate și montate la suprafață. Vânzări cu ridicata și cu amănuntul. Vă puteți familiariza cu toate produsele de pe site-ul www.panlight.md sau direct în magazinele PANLIGHT.

www.panlight.md

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Suflat Ynalt, 20/6

E-mail: [email protected]

Mob: 373 69775561

Mob: 373 79775561

Tel: (373-22): 475181

Tel / fax: (373-22): 843322

Magazin: PANLIGHT- Chișinău, st. Petrican, 202

E-mail: [email protected]

Tel: (373-22): 009525

Tel / fax: (373-22): 312377

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Kuza-Voda 18/5

E-mail: [email protected]

Tel: (373-22): 009560

Tel / fax: (373-22): 009530

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Alexandru cel Bun 25

E-mail: [email protected]

Mob: 373 79 772222

Tel: (373-22): 009665

Tel / Fax: (373-22): 009665

Magazin PANLIGHT- Balti, st. Stefan cel Mare 1/6

E-mail: [email protected]

Tel: (373-231): 80909

Tel / fax: (373-231): 80908

Conectorii de alimentare sunt indispensabili pentru utilizare în interior și exterior, împreună cu echipamente electrice mobile cu sistem de alimentare prin cablu și echipamente electrice staționare cu design monofazat și trifazat. Potrivit pentru conectarea echipamentelor electrice de construcție și a uneltelor electrice, a mașinilor-unelte și a altor echipamente industriale, pentru alimentarea caselor de schimb și a chioșcurilor, pentru utilizare în hoteluri, case de vacanță, campinguri etc.

Mufe și prize de cablu rezistente la apă

Pentru a rezolva cu succes o varietate de probleme legate de conectarea echipamentelor menajere și industriale la rețeaua electrică, organizarea liniilor electrice mobile, este foarte adesea necesar să se utilizeze cabluri prelungitoare gata făcute sau conexiuni fiabile pliabile. În funcție de tipul de echipament care trebuie conectat, pot fi utilizate următoarele prize și conectori de împerechere corespunzători:

- mufe monofazate cu doi pini utilizate pentru conectarea sarcinilor de până la 2 kW care nu necesită împământare de protecție;

- prize și prize monofazate cu trei pini utilizate pentru conectarea sarcinii la o rețea de 220 V cu o putere de până la 4 kW și la împământarea sarcinii;

- mufe trifazate cu patru pini concepute pentru a conecta echipamente cu o capacitate de până la 24 kW la o rețea de curent alternativ de 380 V, care nu necesită un fir neutru. Fișa și priza sunt conectate la o sursă de alimentare trifazată și la un fir de împământare.

- prize și prize trifazate cu cinci pini. Acest tip de seturi de conectare a energiei este utilizat în rețelele de curent alternativ cu patru fire pentru a conecta sarcini de până la 47 kW.

- conectorii de alimentare cu șapte pini sunt folosiți pentru conectarea liniilor de alimentare cu 6 nuclee conductoare și un fir de împământare. Ele pot fi utilizate pentru a furniza 2 intrări trifazate independente ale unei rețele cu trei fire la locul dorit, pentru a conecta echipamente cu o putere mai mare de 47 kW, prin conectarea fiecărei faze la două contacte ale unei prize și a unei prize sau pentru a organiza conexiuni de alimentare specializate.

Aproape toate mufele și prizele de alimentare pot fi realizate atât în versiunile convenționale, cât și rezistente la umezeală și rezistente la apă. Conectorii specializați pentru aplicații înguste sunt adesea fabricate din materiale rezistente la căldură, echipate cu un mecanism puternic de conectare etanș care poate rezista la intensitate ridicată și la forța oricăror solicitări mecanice asupra acestora.

Cablurile prelungitoare electrice moderne sunt disponibile în versiuni monofazate, trifazate, pentru rețele cu trei și patru fire. În funcție de tipul de fir, gradul de protecție al prizelor poate fi utilizat atât în încăperi uscate, cât și în camere umede. Este foarte important să rețineți că puterea nominală a unui cablu prelungitor este sarcina totală aplicată acestuia și nu sarcina maximă pe fiecare dintre prize.

Pentru a conecta un grup de echipamente monofazate la o rețea trifazată, puteți utiliza prelungitoare - adaptoare, care vă vor permite să distribuiți independent sarcina conectată în faze. Adesea, astfel de dispozitive sunt utilizate în condiții de construcție pentru o soluție rapidă și suficient de mobilă la problema alimentării cu energie electrică sau absența unei prize monofazate în locul potrivit.

 

 

Video

Locație

Podul Inalt 20/6

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Write a Review
Poză de profil
Ivan
Dealer
WhatsApp

Send Messages

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top