Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Soluții optime și rapide - Zoom Credit


  • Soluții optime și rapide - Zoom Credit
Descriere
Data : 17 februarie 2021
Locație : Chișinău

Ai nevoie de bani cât mai rapid? Ai mers la bancă și ai spus că „vrea un un credit urgent”, dar în schimb ai primit o listă lungă cu cerințe? Ești dezamăgit și pierdut, pentru că nu știi cum poți face rost de suma necesară? Nu-ți mai face griji, întrucât Zoom Credit este mereu aproape să-ți ofere sprijin financiar necesar.

Beneficiază acum de un credit în Chișinău, complet transparent și sigur. Este simplu și nici nu trebuie să pleci de acasă sau la birou. Accesează site-ul nostru, alege suma de care ai nevoie și perioada. În funcție de a doua se va schimba procentul de dobândă. După care, vei completa cererea de solicitare, iar noi vom reveni cu un răspuns în câteva minute. Banii îi poți lua în numerar de la oficiul nostru sau primii direct pe contul de card.

Zoom Credit — scapă de grijile legat de bani comod și rapid. Dacă ai nevoie de mai multe informații, nu ezită să apelez acum la +373 79 330 300 sau vin pe adresa or. Chișinău, bd. Decebal 76/4, etajul 2 și ia-ți banii chiar astăzi.

https://zoomcredit.md/ro/credit-de-consum/credit-rapid

 

 


Locație
* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Postează-ți evaluarea

Similar
Top