Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Sport pentru copii - Aquaterra Sport School


  • Sport pentru copii - Aquaterra Sport School
  • Sport pentru copii - Aquaterra Sport School
Descriere
Data : 4 aprilie 2021
Locație : Chișinău

Copilul tău are nevoie de o ocupație în timpul liber? Sportul și cu siguranță cea mai bună alegere! Discipline sunt diverse pe placul tuturor, fie că e vorba de dansuri pentru copii, înot, gimnastică, sau arte marțiale. Dacă te întrebi unde să găsești cel mai modern mediu pentru învățarea acestora, răspunsul și simplu: școala sportivă din Chișinău Aquaterra Sport School.

Aici antrenori cu experiență vor lucra individual cu fiecare copil, pentru a ajuta să-și atinge potențial. Încă de la o vârstă fragedă, cursurile de sport pentru copii oferit îi face mai puternic și îi ajută să crească sănătos. În plus, copiii pot fi înscriși la secțiunile creative și de dezvoltare, iar viitoarele mame sau mamele cu bebeluși pot participa la activități speciale. Sălile pentru antrenament, evenimente și teren de joacă sunt dotate cu cele mai noi echipamente, pentru confort și siguranță tuturor.

Vino la Aquaterra Sport School pe strada Ginta Latină 12/13 din Chișinău și descoperă serviciile noastre. Pentru mai multe detalii, sună la +373 22 850 550!

https://sportschool.md/ro/

 

 


Locație
* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Postează-ți evaluarea

Similar
Top