Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

O casă și o grădină Construcție / renovare Electrician

PUNCTE PENTRU PLAFONURI STRETCH, PANAL, LED


  • PUNCTE PENTRU PLAFONURI STRETCH, PANAL, LED
  • PUNCTE PENTRU PLAFONURI STRETCH, PANAL, LED
  • PUNCTE PENTRU PLAFONURI STRETCH, PANAL, LED
  • PUNCTE PENTRU PLAFONURI STRETCH, PANAL, LED
  • PUNCTE PENTRU PLAFONURI STRETCH, PANAL, LED
Descriere
Preț : 1.00MDL(Negociabil)
Data : ianuarie 6, 2021
condiție : Nou
Locație : Podul Inalt 20/6

Compania Panelectro SRL este distribuitorul oficial în Moldova al mărcilor PANLIGHT, Simon Electric, OSRAM, LEDVANCE, EKF, MAKEL, HOROZ ELECTRIK, TEB ELEKTRIK, AY-KA, PDLUX, UNI-T și produse de cablu fabricate de ZZTSM. O gamă largă de produse LED, candelabre și iluminat. Cele mai bune preturi, calitate, garantie, livrare, caracteristici. De asemenea, puteți găsi aici o gamă largă de lămpi încorporate și montate la suprafață. Vânzări cu ridicata și cu amănuntul. Vă puteți familiariza cu toate produsele de pe site-ul www.panlight.md sau direct în magazinele PANLIGHT.

https://panlight.md/ru/

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Suflat Ynalt, 20/6

E-mail: [email protected]

Mob: 373 69775561

Mob: 373 79775561

Tel: (373-22): 475181

Tel / fax: (373-22): 843322

Magazin: PANLIGHT- Chișinău, st. Petrican, 202

E-mail: [email protected]

Tel: (373-22): 009525

Tel / fax: (373-22): 312377

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Kuza-Voda 18/5

E-mail: [email protected]

Tel: (373-22): 009560

Tel / fax: (373-22): 009530

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Alexandru cel Bun 25

E-mail: [email protected]

Mob: 373 79 772222

Tel: (373-22): 009665

Tel / Fax: (373-22): 009665

Magazin PANLIGHT- Balti, st. Stefan cel Mare 1/6

E-mail: [email protected]

Tel: (373-231): 80909

Tel / fax: (373-231): 80908

În zilele noastre, plafoanele întinse au devenit foarte populare. Multi-texturat și multicolor, cu imprimare foto și desene. Sunt capabili să sublinieze frumusețea interiorului oricărei camere. Prin instalarea unui astfel de plafon întins, clienții sunt interesați să fie prezentat în cea mai bună lumină posibilă, în ceea ce privește designul. O iluminare bine amplasată vă va ajuta să o prezentați cu succes în interior.

Spoturile de tavan întinse sunt considerate unul dintre cele mai bune corpuri de iluminat. În acest articol vă vom spune:

Este dificil să-l confundați cu alte tipuri de lămpi. Deoarece spotul are o serie de caracteristici obligatorii, a căror totalitate îi este unică. În primul rând, spotul este echipat cu piese mobile care vă permit să direcționați sursa de lumină în orice direcție și aproape în orice unghi. În al doilea rând, spotul este conceput pentru iluminarea spot a părților individuale ale camerei. De exemplu, dacă o cameră este împărțită în zone separate, atunci puteți sublinia o astfel de diviziune cu ajutorul unei lămpi, direcționând lumina acesteia într-una dintre aceste zone.

Principalele avantaje ale spoturilor

Spoturile au o serie de avantaje incontestabile, pentru care sunt alese de consumatori, preferându-le în locul lămpilor de alte modele.

Spoturile sunt proiectoare de înaltă calitate, structurale simple, din metal. În același timp, piața oferă un număr atât de mare de forme și modele ale acestor lămpi încât pot fi ușor selectate pentru orice interior.

Spoturile pot fi instalate simplu, fără a fi nevoie de un electrician calificat. Cel mai adesea, poate fi instalat cu propriile mâini fără mari dificultăți, alte tipuri de lămpi nu se pot lăuda cu astfel de caracteristici.

Posibilitatea iluminării direcționale a părților individuale ale camerei. În unele cazuri, clientul nu trebuie să aprindă iluminatul general al camerei, ci trebuie doar să lumineze o zonă mică. De exemplu, un desktop. În acest caz, petele sunt ideale. Dacă trebuie să iluminați de fiecare dată diferite zone ale camerei, puteți pur și simplu să rotiți lampa într-o poziție diferită și să luminați o altă parte a camerei. Este foarte convenabil și economisește energie.

Datorită designului blocului gata pregătit al spoturilor și ușurinței conexiunii lor, astfel de lămpi pot fi așezate pe un tavan întins, aproape fără restricții. Alte tipuri de lămpi sunt mai puternic „legate” de caracteristicile comunicațiilor electrice.

Punctele întinse de tavan ajută la crearea diferitelor efecte de design, care, de exemplu, pot mări vizual o cameră, pot ajuta la zonarea acesteia sau pot accentua favorabil elementele sale individuale. Totul depinde de alfabetizarea utilizării unor astfel de dispozitive de iluminat.

 

 Video publicitar
Locație
* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Postează-ți evaluarea

Similar
Top