Detalii

  • Star Kids - grădinița privată cu prețul prietenilor

Star Kids - grădinița privată cu prețul prietenilor

str. Ginta Latina 12/20
Data : septembrie 14, 2021
Locație : str. Ginta Latina 12/20

Descriere

Pe lângă faptul că părinții au acordat o mare atenție dezvoltării corecte și armonioase a copilului, un rol extrem de important îl are grădinița. Aici micuțul trebuie petrece o bună parte a zilei și capătă diferite deprinderi care rămân cu pe parcursul întregii vieți. Prin urmare, orice instituție preșcolară trebuie să conștientizeze responsabilitatea pe care o poartă, ceea ce facem noi, cei de la grădinița privată, Star Kids

Pentru noi este importantă forma multilaterală a copilului, astfel am creat un spațiu confortabil și cu o atmosferă plăcută, bazat pe combinația a trei elemente esențiale - sport, educație și sănătate. Grădinița privată din Chișinău, Star Kids pune la dispoziție un program echilibrat, care cuprinde tot necesarul în primii ani de viață a micuțului - ore pentru studiu, gimnastică, lecții de dans, muzică teși înot, muzică teși înot, ... Echipa noastră de educatori profesioniști și cu experiență va avea grijă de bunăstare copilului pe tot parcursul zilei și îl vor face să se simtă ca acasă.

Alege un mediu armonios, gândit pentru buna dezvoltare a copilului tău - grădinița privată cu prețul prietenilor pentru părinți, Star Kids. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la 060 55 00 79.

https://starkids.md/ro/

 

 

Locație

str. Ginta Latina 12/20

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Write a Review
WhatsApp

Send Messages

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top