Detalii

  • Stomatologie pentru copii

Stomatologie pentru copii

Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău
Data : 22 august 2022
Locație : Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Descriere

Vrei ca adoratul tău copil să aibă o dantură sănătoasă? Ai nevoie de îndrumare în a-i forma obiceiuri sănătoase și pentru a-l obișnui cu igiena orală? Vrei ca vizita la dentist să fie agreabilă pentru micuț și să treacă fără stres? Stomatologia pentru copii este foarte importantă, tocmai de aceea apelează la Imperial Dent pentru cea mai bună experiență!

Fie că este vorba de un control de rutină sau poate ai nevoie de un ortodont de copii în Chișinău, cu experiență și expertiză în domeniu, care să-l trateze cu grijă și eficiență maximă. Este bine ca de la o vârstă fragedă să fie obișnuit cu igiena dentară și vizitele regulate la o clinică stomatologică, pentru o dantură frumoasă și o sănătate perfectă.

Apelează la serviciile de stomatologie pentru copii în Chișinău, de la clinica Imperial Dent! Astfel, o să ai siguranța că copilul tău este tratat de specialiști cu cea mai mare responsabilitate și înțelegere. Atmosfera primitoare și echipamentele moderne, dar și cunoștințele extinse și actuale ale specialiștilor în stomatologie pentru copii din echipa noastră o să asigure calitatea lucrărilor dentare fără dureri și efectul durabil al tratamentului.

Fă o programare la Imperial Dent, iar copilul o să-ți mulțumească. Pentru detalii, sună la +373 22 260 325 și te vom ajuta cu orice ai nevoie!

https://imperialdent.md/

 

 

Locație

Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Scrie o recenzie
WhatsApp

Trimite mesaje

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top