Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

O casă și o grădină Construcție / renovare Electrician

Lampă cu LED pentru reflector R7s, lămpi Osram


  • Lampă cu LED pentru reflector R7s, lămpi Osram
  • Lampă cu LED pentru reflector R7s, lămpi Osram
  • Lampă cu LED pentru reflector R7s, lămpi Osram
  • Lampă cu LED pentru reflector R7s, lămpi Osram
  • Lampă cu LED pentru reflector R7s, lămpi Osram
Descriere
Preț : 1.00MDL(Negociabil)
Data : ianuarie 6, 2021
condiție : Nou
Locație :Podul Inalt 20/6

Lampă LED pentru reflector R7s, lămpi Osram în Chișinău, lămpi LED, panlight, lămpi LEDVANCE

Compania Panelectro SRL este distribuitorul oficial în Moldova al mărcilor PANLIGHT, Simon Electric, OSRAM, LEDVANCE, EKF, MAKEL, HOROZ ELECTRIK, TEB ELEKTRIK, AY-KA, PDLUX, UNI-T și produse de cablu fabricate de ZZTSM. O gamă largă de produse LED, candelabre și iluminat. Cele mai bune preturi, calitate, garantie, livrare, caracteristici. De asemenea, puteți găsi aici o gamă largă de lămpi încorporate și montate la suprafață. Vânzări cu ridicata și cu amănuntul. Vă puteți familiariza cu toate produsele de pe site-ul www.panlight.md sau direct în magazinele PANLIGHT.

https://panlight.md/ru/

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Suflat Ynalt, 20/6

E-mail: [email protected]

Mob: 373 69775561

Mob: 373 79775561

Tel: (373-22): 475181

Tel / fax: (373-22): 843322

Magazin: PANLIGHT- Chișinău, st. Petrican, 202

E-mail: [email protected]

Tel: (373-22): 009525

Tel / fax: (373-22): 312377

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Kuza-Voda 18/5

E-mail: [email protected]

Tel: (373-22): 009560

Tel / fax: (373-22): 009530

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Alexandru cel Bun 25

E-mail: [email protected]

Mob: 373 79 772222

Tel: (373-22): 009665

Tel / Fax: (373-22): 009665

Magazin PANLIGHT- Balti, st. Stefan cel Mare 1/6

E-mail: [email protected]

Tel: (373-231): 80909

Tel / fax: (373-231): 80908

Astăzi, consumatorii stabilesc criterii din ce în ce mai stricte și mai exigente pentru evaluarea calității iluminatului. Din această cauză, dezvoltarea dispozitivelor de iluminat și a surselor de lumină nu se oprește, ci progresează constant și încearcă să răspundă nevoilor și capriciilor cumpărătorilor.

Tehnologiile LED se remarcă într-un ritm special de dezvoltare, care se dezvoltă cu o viteză uimitoare și sunt cu mult înaintea progresului. Ca parte a acestui articol, vă vom spune despre varietatea de lămpi LED cu bază r7s, modul în care funcționează și domeniul de aplicare al unui astfel de dispozitiv.

Astfel de lămpi sunt utilizate de preferință la scară mică, pentru instalarea în proiectoare portabile 118 sau lămpi stradale montate pe perete. Datorită structurii neobișnuite a bazei, utilizarea unor astfel de dispozitive la domiciliu este extrem de rară, deoarece ar trebui pregătită o lampă specială pentru acestea.

Datorită structurii neobișnuite a bazei r7s, astfel de lămpi pot fi considerate specializate și destinate utilizării doar în anumite condiții cu dispozitive speciale. Datorită consumului redus de energie electrică, acestea sunt potrivite în mod ideal pentru 118 proiectoare și sunt cele mai des întâlnite în proiectarea lor.

Această lampă LED funcționează pe același principiu ca orice alt dispozitiv LED. În mijlocul întregului circuit este un semiconductor, care este conectat la anod și catod, care direcționează curent către acesta, în urma căruia începe să emită un flux de lumină.

Pentru a asigura calitatea luminii pe care o primim de la LED, curentul curge către el prin redresor, care este conectat simultan la o placă specială sau, așa cum se mai numește și la driver. Cu ajutorul șoferului și redresorului, LED-ul este capabil să ofere cea mai înaltă calitate a luminii emise.

Soiuri de lămpi cu bază r7s

Deoarece astfel de lămpi sunt folosite în diferite 118 spoturi, dar forma lor va fi ușor diferită, în general, rămâne neschimbată, doar dimensiunea se schimbă. Pentru spoturile mici, lampa va avea o formă mai doborâtă și compactă, iar spoturile mari vor fi echipate cu surse de lumină alungite și alungite în formă de butoi. Deoarece baza r7s implică conectarea lămpii cu două contacte, care sunt situate pe părțile opuse ale circuitului reflectoarelor, producătorii nu le fac forme. LED-urile din design utilizează o mare varietate, dar în majoritatea cazurilor diferă prin puterea lor. În general, toate LED-urile instalate în astfel de lămpi pot consuma de la patru wați, ceea ce este cu siguranță incredibil de mic în comparație cu orice analogi.

De asemenea, unghiul de iluminare pe care îl poate oferi sursa de lumină va depinde și de locația acestor LED-uri, adesea în intervalul de la o sută optzeci la două sute de grade.

Mentiune adforest.scriptsbundle.com atunci când sună vânzătorul pentru a obține o ofertă bună

 Locație
Postează-ți evaluarea

Top