Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

O casă și o grădină Construcție / renovare Electrician

TUB DE CONTRACȚIE A CĂLDURII, PANLUMINĂ, ISOLARE, TERMOKE


  • TUB DE CONTRACȚIE A CĂLDURII, PANLUMINĂ, ISOLARE, TERMOKE
  • TUB DE CONTRACȚIE A CĂLDURII, PANLUMINĂ, ISOLARE, TERMOKE
  • TUB DE CONTRACȚIE A CĂLDURII, PANLUMINĂ, ISOLARE, TERMOKE
  • TUB DE CONTRACȚIE A CĂLDURII, PANLUMINĂ, ISOLARE, TERMOKE
  • TUB DE CONTRACȚIE A CĂLDURII, PANLUMINĂ, ISOLARE, TERMOKE
Descriere
Preț : 1.00MDL(Negociabil)
Data : ianuarie 6, 2021
condiție : Nou
Locație :Podul Inalt 20/6

TUB DE REDUCERE A CĂLDURII, Lămpi de lumină, izolație, termoretrație, cablu, termocontractibil CAMBRIC

Compania Panelectro SRL este distribuitorul oficial în Moldova al mărcilor PANLIGHT, Simon Electric, OSRAM, LEDVANCE, EKF, MAKEL, HOROZ ELECTRIK, TEB ELEKTRIK, AY-KA, PDLUX, UNI-T și produse de cablu fabricate de ZZTSM. O gamă largă de produse LED, candelabre și iluminat. Cele mai bune preturi, calitate, garantie, livrare, caracteristici. De asemenea, puteți găsi aici o gamă largă de lămpi încorporate și montate la suprafață. Vânzări cu ridicata și cu amănuntul. Vă puteți familiariza cu toate produsele de pe site-ul www.panlight.md sau direct în magazinele PANLIGHT.

https://panlight.md/ru/

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Suflat Ynalt, 20/6

E-mail: [email protected]

Mob: 373 69775561

Mob: 373 79775561

Tel: (373-22): 475181

Tel / fax: (373-22): 843322

Magazin: PANLIGHT- Chișinău, st. Petrican, 202

E-mail: [email protected]

Tel: (373-22): 009525

Tel / fax: (373-22): 312377

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Kuza-Voda 18/5

E-mail: [email protected]

Tel: (373-22): 009560

Tel / fax: (373-22): 009530

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Alexandru cel Bun 25

E-mail: [email protected]

Mob: 373 79 772222

Tel: (373-22): 009665

Tel / Fax: (373-22): 009665

Magazin PANLIGHT- Balti, st. Stefan cel Mare 1/6

E-mail: [email protected]

Tel: (373-231): 80909

Tel / fax: (373-231): 80908

Tuburi termocontractabile AICI - aplicație principală

Domeniul principal de aplicare a tuburilor termocontractabile este izolarea firelor sub tensiune. Proprietățile excelente de izolare electrică și ușurința instalării le permit înlocuirea cu succes a benzii izolatoare convenționale. În acest articol, vom vorbi despre modul de utilizare a unui tub termocontractabil.

Astăzi, în magazinele specializate puteți cumpăra tuburi termocontractabile care izolează contactele electrice, firele, conexiunile prin cablu etc. Prețul pentru acestea este destul de rezonabil, aproximativ 0,5-0,75 USD. pentru 1 lm

Popularitatea tuburilor termocontractabile ca material izolator electric se datorează proprietății lor principale - capacității de a reduce diametrul (contracția) sub influența temperaturilor ridicate (0-120 grade).

Acest lucru permite tubului să prindă obiectul strâns, oferind o protecție excelentă de izolare și mecanică.

Producătorii produc tuburi termocontractabile într-o varietate de culori. Acest lucru le permite să fie utilizate nu numai ca izolație, ci și ca codificare a culorilor pentru diverse produse.

De exemplu, culorile roșu, galben și verde sunt utilizate pentru a marca un circuit electric trifazat - ele marchează fazele corespunzătoare. Firele de la sol sunt marcate cu culoare galben-verde. Culorile roșu (plus) și negru (minus) sunt folosite pentru a marca firele DC.

Utilizarea unui tub termocontractabil pentru marcare este foarte convenabilă, deoarece tubul nu trebuie să fie micșorat pe toată lungimea cablului - este suficient să micșorați o mică bucată de tub peste izolația de la capătul conductorului. Tubulatura etanșă la conductor se atașează în siguranță la conductor, știft sau cablu.

Un astfel de marker nu se teme de influențele externe sau de temperaturile ridicate sau scăzute, durata de viață a acestuia depășind 20 de ani, se remarcă prin durabilitate, costuri reduse și ușurință în utilizare.

Principalele caracteristici ale tuburilor termocontractabile

Producătorii oferă o mare varietate de tuburi termocontractabile cu proprietăți diferite. Pentru a face alegerea corectă, trebuie să cunoașteți caracteristicile și caracteristicile principale ale acestui material izolant. Tuburile AICI se caracterizează prin:

- factor de contracție (capacitate de comprimare de 2-6 ori);

- prezența unui strat adeziv;

- rezistență la mediul agresiv (rezistent la căldură, chimic, stabilizat la lumină, rezistent la ulei și benzină);

- compoziția polimerului (PVC, poliolefine, elastomeri, fluoropolimeri etc.);

- culoare (poate fi fie culoare standard, fie combinată - în două culori).

Cum se utilizează tuburi termocontractabile?

Instalarea tuburilor termoretractabile este destul de simplă, nu sunt necesare instrumente sau abilități speciale. Principala caracteristică la care trebuie să acordați atenție înainte de a utiliza tubul termocontractabil este alegerea diametrului dorit.

Interesant este că firele izolatoare cu astfel de tuburi sunt mult mai rapide decât utilizarea benzii izolatoare.

Primul pas este selectarea unui tub termocontractibil cu diametrul dorit. Acest lucru se face astfel încât diametrul tubului complet micșorat să fie mai mic decât diametrul minim al articolului care trebuie izolat.

De exemplu, pentru izolarea firelor cu diametrul de 3,5 mm, se poate folosi un tub cu un diametru de pre-contracție de 4,8 mm și un diametru maxim de post-contracție de 2,4 mm sau un tub cu diametrul de 6,4 mm, al cărui diametru maxim după contracție este de 3,2 mm

termocontractie pentru fire

O bucată de lungimea necesară este tăiată din tubul termocontractabil. Tăierea trebuie să fie netedă și fără bavuri, altfel poate fi ruptă în locul unei tăieturi inegale. O bucată de tub se pune pe zona izolată.

tub AICI aplicație

După aceea, puteți trece direct la contracție. Acest lucru se face cel mai bine cu un pistol cu aer cald. Dacă nu aveți una, puteți utiliza o torță, brichetă sau alt instrument adecvat.

Contracția poate fi efectuată în două moduri - de la mijlocul tubului la marginile sale sau de la o margine la alta.

aplicarea tubului termocontractabil

Temperatura optimă de contracție a tubului termocontractabil poate fi obținută de la vânzător sau selectată empiric. O creștere a temperaturii nu afectează viteza procesului, deci este inutil să folosiți o temperatură mai mare.

contracție termică AICI

Mai mult decât atât, în caz de supraîncălzire HER, se pot forma bule în el, acesta poate fi carbonizat și chiar izbucni.

izolarea tubului termocontractabil

Aplicații ale tuburilor adezive termocontractabile

Proprietățile anticorozive excelente ale tuburilor adezive termocontractabile fac posibilă utilizarea lor cu succes ca impermeabilizare și protecție anticorozivă a diferitelor echipamente și materiale.

Pe suprafața interioară a adezivului special AICI există un strat de adeziv topit la cald, care nu numai că protejează echipamentele de factorii externi datorită rezistenței mecanice suplimentare.

Mentiune adforest.scriptsbundle.com atunci când sună vânzătorul pentru a obține o ofertă bună

 Locație
Postează-ți evaluarea

Top