Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

O casă și o grădină Construcție / renovare Electrician

LUMINAIRE TRACK LED, PANLIGHT, LIGHT


  • LED-uri LUMINIOARE, Lămpi de panou, LUMINĂ
  • LED-uri LUMINIOARE, Lămpi de panou, LUMINĂ
  • LED-uri LUMINIOARE, Lămpi de panou, LUMINĂ
  • LED-uri LUMINIOARE, Lămpi de panou, LUMINĂ
  • LED-uri LUMINIOARE, Lămpi de panou, LUMINĂ
Descriere
Preț : 1.00MDL(Negociabil)
Data : ianuarie 6, 2021
condiție : Nou
Locație :Podul Inalt 20/6

LUMINI DE SENIU LED, PANLUMINĂ, ILUMINARE LED ÎN MOLDOVA, HOROZ

Compania Panelectro SRL este distribuitorul oficial în Moldova al mărcilor PANLIGHT, Simon Electric, OSRAM, LEDVANCE, EKF, MAKEL, HOROZ ELECTRIK, TEB ELEKTRIK, AY-KA, PDLUX, UNI-T și produse de cablu fabricate de ZZTSM. O gamă largă de produse LED, candelabre și iluminat. Cele mai bune preturi, calitate, garantie, livrare, caracteristici. De asemenea, puteți găsi aici o gamă largă de lămpi încorporate și montate la suprafață. Vânzări cu ridicata și cu amănuntul. Vă puteți familiariza cu toate produsele de pe site-ul www.panlight.md sau direct în magazinele PANLIGHT.

https://panlight.md/ru/

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Suflat Ynalt, 20/6

E-mail: [email protected]

Mob: 373 69775561

Mob: 373 79775561

Tel: (373-22): 475181

Tel / fax: (373-22): 843322

Magazin: PANLIGHT- Chișinău, st. Petrican, 202

E-mail: [email protected]

Tel: (373-22): 009525

Tel / fax: (373-22): 312377

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Kuza-Voda 18/5

E-mail: [email protected]

Tel: (373-22): 009560

Tel / fax: (373-22): 009530

Magazin: PANLIGHT - Chișinău, st. Alexandru cel Bun 25

E-mail: [email protected]

Mob: 373 79 772222

Tel: (373-22): 009665

Tel / Fax: (373-22): 009665

Magazin PANLIGHT- Balti, st. Stefan cel Mare 1/6

E-mail: [email protected]

Tel: (373-231): 80909

Tel / fax: (373-231): 80908

Sistemul de iluminare a șinelor este un sistem de lămpi de iluminat asamblate care sunt atașate fără utilizarea firelor - pe un autobuz comun care transportă curent. Sunt solicitate pe scară largă atât în spațiile comerciale (magazine, vitrine, săli și centre de expoziții, cafenele și magazine), cât și în apartamente și case rezidențiale.

Sistem de iluminare pe șină: cumpărați în loc de multe corpuri de iluminat

Corpurile de iluminat cu șină (autobuz) au o serie de avantaje:

acesta nu este un produs finit, sistemul de iluminare a șinelor deschide o mulțime de spațiu pentru imaginație proiectantului - permite, utilizând diverse adaptoare și elemente de conectare, să creeze compoziții de iluminare spațială foarte complexe care pot fi instalate pe cea mai complexă suprafață geometrică, precum și pe mobilier, rafturi sau în nișe;

variabilitatea sursei de lumină - abilitatea de a utiliza pe aceeași magistrală corpuri de iluminat de diferite tipuri (rotative, staționare) cu diferite tipuri de lămpi (halogen, economie de energie, LED), putere diferită, combinați-le în orice succesiune, creând intensitatea de iluminare necesară în direcția dorită. Lămpile cu LED sunt deosebit de eficiente - cu un consum redus de energie, fac posibilă zonarea spațiului, creând o iluminare difuză relaxantă într-un singur loc și, într-un altul, de exemplu, deasupra suprafeței de lucru, un flux luminos puternic focalizat;

economie de spațiu - sistemul de cale poate fi instalat pe baza posibilității de utilizare cât mai optimă a spațiului - atât pe tavan, cât și pe perete. În comparație cu alte surse de lumină, sistemele de iluminare a șinelor ocupă mult mai puțin spațiu. Nu este nevoie să instalați mai multe cutii de lumină și să vă ocupați de cabluri - este suficient un singur punct de conectare, iar utilizarea pandantivelor rotative va face posibilă iluminarea oricărui punct din cameră. Corpurile de iluminat cu bare sunt deosebit de convenabile pentru instalarea în case sau apartamente vechi - nu este nevoie să daltă sau să foreze pereți, așezând fire noi, puteți obține cu ușurință un sistem de iluminare multifuncțional modern.

Mentiune adforest.scriptsbundle.com atunci când sună vânzătorul pentru a obține o ofertă bună

 Locație
Postează-ți evaluarea

Top