Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii


  • Curățenie după renovare
Descriere
Preț : Preț la apel
Data : ianuarie 14, 2021
Locație : Chișinău, per. Floraria 1 (pe teritoriul Santuan AS)

Reparația este un proces laborios, lung, după care doriți să obțineți rezultatul perfect. După lucrări de reparații și construcții, urme de ciment, vopsele și lacuri, spumă poliuretanică, lipici, praf și murdărie pot rămâne pe pereți, podea, ferestre. Curățarea după renovare este foarte dificilă. Procesul va necesita mult timp și efort, în plus, va trebui să cumpărați produse de curățare scumpe, dar rezultatul poate încă să nu fie la înălțimea așteptărilor, deoarece lucrul cu compoziții selectate necorespunzător poate duce la deteriorarea plăcilor, a laminatului sau a altor materiale de finisare. Prin urmare, cel mai bun mod de a curăța după renovare este de a angaja o companie de curățenie „Clean Service Group”.

Tehnicienii noștri vor îndepărta ușor și profesional praful încăpățânat, murdăria, cimentul, vopseaua și alți contaminanți folosind produse de curățare speciale potrivite pentru fiecare material și tip de poluare. În plus, curățarea după reparații necesită adesea utilizarea unor tehnologii speciale, echipamente cu profil îngust, care sunt utilizate pe scară largă de către compania noastră pentru a obține un rezultat ideal.

 

Curățarea post-construcție a spațiilor poate include alte tipuri de lucrări - lista depinde de starea spațiilor și de dorințele clientului.

Veți fi mulțumit de rezultat după curățarea clădirii și vă veți putea muta într-o cameră nouă și curată, care va mirosi proaspăt și confortabil.

Apelându-ne, puteți clarifica toate detaliile și prețurile serviciilor. Echipa noastră de specialiști cu experiență își va face treaba rapid și eficient! Veți fi mulțumit de rezultat!

 

https://cleanservice.md/uslugi/uborka-kvartir-i-kottedzhej-posle-stroitelnaja-uborka/

 

 Locație
* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Postează-ți evaluarea

Similar
Top