Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

O casă și o grădină Alte bunuri de uz casnic

Uși de exterior Chișinău - taket.md


  • Uși de exterior Chișinău - taket.md
Descriere
Data : 1 decembrie 2020
Locație :Chișinău

Primul lucru care vorbește despre gusturile delicate și ospitalitatea gazdei este ușor din lemn pentru exterior. Aceasta din start predispune atmosfera casei într-o caldă și prietenoasă, dar, totodată, păstrând un nivel de impozare și eleganță. Astfel, ușor de exterior din lemn sunt o soluție universală și perfectă pentru diferite locuințe. Mai multe de atât când sunt realizate la comandă de către Taket.

Punem la dispoziția ta posibilitatea de a cumpăra o ușoară de exterior modern, realizat potrivit preferințelor tale proprii și care se poate potrivi perfect cu fața casei tale. În construcție utilizăm lemn de calitate superioară și sisteme de închidere ce vor asigura un grad înalt de protecție a casei tale. Iar datorită tehnologiilor moderne, produsele noastre rezistente de minune în fața factorilor fizici climi climatici, la care este supus ușor de intrare. Solicită o măsurare la domiciliu și stabilă împreună cu angajații noștri detaliile ulterioare ale începuturilor.

Siguranță și stil rafinat, cu ușurință de exterior Taket. Pentru mai multe detalii și informații nu ezită să nu contactezi la + (373) 79 005 190.

https://taket.md/

Mentiune adforest.scriptsbundle.com atunci când sună vânzătorul pentru a obține o ofertă bună

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Top