Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii despre anunț

Servicii Alte servicii

Vrei să menții sănătatea dentară a copilului tău?


  • Vrei să menții sănătatea dentară a copilului tău?
Descriere
Data : 2 martie 2021
Locație : Chișinău

Dacă dorești ca piciul tău să aibă o dantură sănătoasă și perfectă, trebuie să programezi regulat vizite la o clinică stomatologică de încredere. Încă de la prima interacțiune cu specialist, copilul are nevoie de siguranță și confort, lucru pe care îl găsești la cele mai bune servicii de stomatologie pentru copii din capitală.

La Imperial Dent am creat condiții perfecte pentru ca fiecare copil să se simtă în largul său. Echipamentul nostru modern îi garantează o intervenție cu minim disconfort iar specialiștii noștri sunt prietenoși și adevărați profesioniști. Aici copilul tău va fi tratat cu grijă și atenție, astfel și acesta va avea în viitor o atitudine pozitivă față de dentiști și dacă va crea obiceiuri sănătoase, cum ar fi păstrarea igienei cavității bucale.

De la apariția primilor dinți, sau pentru extracție și alte proceduri stomatologice necesare, vizitează cu copilul Imperial Dent și oferă-io experiență plăcută la stomatolog. Pentru detalii și programe, sună acum la +373 22 260 325!

https://imperialdent.md/

 

 


Locație
Postează-ți evaluarea

Similar
Top