Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

Servicii Alte servicii

Zoom Express - credit rapid doar cu buletinul


  • Zoom Express - credit rapid doar cu buletinul
Descriere
Data : ianuarie 14, 2021
Locație : Chișinău

Ai nevoie urgentă de bani și nu știi cum să-i obții? Ai obosit de oferte bancare de credit în Chișinău care au multe condiții și nu corespund așteptărilor tale? Din fericire, nu mai este nevoie să pierzi ore în șir în rândurile de la ghișee și pe proceduri birocratice inutile. Cu Zoom Credit poți obține împrumuturi rapide și comod, cu doar câteva click-uri, fără a pleca din fața calculatorului.

Dacă ești client nou, cu serviciul Zoom Express 0% poți beneficia de un credit doar cu buletinul, în Chișinău sau orice alt colț la țară, fără dobândă. Doar accesează site-ul și indică că vrei să rambursezi împrumutul timp de 30 de zile, iar la rambursare nu va trebui să achiziționez nimic suplimentar. În cazul în care ai beneficiat anterior de servicii Zoom Credit, procentul va fi minim, doar 10%, fără plăți suplimentare și comisioane ascunse. Tot ce trebuie să faci este să completeze solicitarea online și să încarci o fotografie cu actul de identitate. Noi te vom anunța despre decizia de acordare timp de 30 de minute, iar banii îi primesc în numerar sau direct pe card.

Zoom Credit — obține rapid sume mici de bani, condițiile avantajoase. Pentru mai multe informații suplimentare despre cum obții un credit în Chișinău, contactează-ne la +373 79 330 300 și operatorii noștri vor răspunde la întrebările tale.

https://zoomcredit.md/ro/credit-de-consum/doar-cu-buletinul

 

 


Locație
* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Postează-ți evaluarea

Similar
Top