Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Arendă imobiliară comercială

Căutare în imobiliare Поиск в Коммерческая недвижимость Поиск в Аренда коммерческой недвижимости

Arendă imobiliară comercială

Închirierea de bunuri imobiliare comerciale aduce astăzi profit bun. Să începem - închirierea unui birou în Chișinău, în Moldova spune multe. Locatarii de spații de birouri prezintă cerințe foarte mari în spațiile în care intenționează să găzduiască echipa de lucru.

Uneori, este nevoie de mult timp pentru a găsi un spațiu comercial adecvat de închiriat. Într-adevăr, nu fiecare centru de birouri este capabil să îndeplinească cerințele unei companii care se străduiește să creeze condiții de muncă confortabile pentru angajații săi. Adesea, proprietarii reconstruiesc o locuință într-un birou în Chișinău, fac reparații și o închiriază ca proprietate comercială.

Imobilele comerciale, spațiile comerciale cu amănuntul sunt utilizate cu succes sub formă de leasing în Chișinău și Moldova. Există o mulțime de spații comerciale: Spiciality Shopping Center, Festival Center, Power Center, Outlet Center, Fashion Center, Off-price Center , centru comercial și de divertisment (Retail - centru de divertisment) etc. Adică, numele unui spațiu de vânzare cu amănuntul din Chișinău și Moldova depinde de scopul acestuia sau de tipul de bunuri și servicii oferite acolo.

Spațiile de depozitare de închiriat în Chișinău și Moldova ar trebui închiriate la cel mai înalt nivel, principalul lucru fiind noutatea clădirii. Amplasarea, decorarea și echipamentul instalațiilor de depozitare trebuie să îndeplinească următoarele cerințe: apropierea principalelor artere de transport; capacitatea de adaptare la orice tip de produs; rata de rotatie ridicata; garanția siguranței mărfurilor.

Исходя из вышесказанного, мы хотим Вам предложить разместить самостоятельно, быстро, бесплатно объявление на сайте Lei.md. Аренда коммерческих помещений в Кишиневе, в Молдове возможна для любого вида деятельности. Зайдите на доску объявлений – аренда коммерческой недвижимости, и убедитесь сами. Объявления ищите в соответствующем разделе, также можно подать объявление и бесплатно. Обязательным является указание Ваших контактов.

Top