Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Banca / finanțe / asigurări

Căutați în locuri de muncă Поиск в Банки / финансы / страхование

Lucrați într-o companie de asigurări, finanțe

Un agent de asigurări este un reprezentant al unei companii de asigurări care vinde polițe clienților săi. Nimeni nu este imun la boli și răni, furt, inundații etc. nenorociri. Dar puteți reduce daunele provocate de accident asigurându-vă proprietatea, sănătatea și chiar viața. Puteți asigura orice - de la o mașină la părți ale propriului corp. Asigurătorii au un program de lucru gratuit, dar cea mai mare parte a timpului lor este petrecut în căutarea potențialilor clienți. Există un anumit tipar de etape de lucru într-o companie de asigurări: sunați clientul, salutați-vă și prezentați-vă; afla nevoile clientului; în conformitate cu dorințele sale de a oferi un anumit tip de asigurare; întocmește și semnează un acord. Prin urmare, posturile vacante din compania de asigurări pot fi ocupate de cei care doresc vârste diferite și de pensionari, de asemenea. Dacă este nevoie și nevoie de muncă în asigurări, plasați un anunț pe un panou gratuit de pe site-ul Lei.md din Chișinău, Moldova. Când puteți oferi un post vacant în compania de asigurări, scrieți-vă acest anunț rapid și gratuit și postați-l și pe site-ul nostru web, iar succesul este garantat.

Munca în sectorul financiar, munca într-o bancă este determinată de următoarele posturi vacante în bancă: manager al biroului operațional al băncii, manager-consultant al sucursalei băncii, specialist în compensare, credit: specialiști, consultanți, inspectori, brokeri etc. Specialiști în servicii - casieri - casieri, casieri de valută. Analist financiar, principalele sale sarcini sunt de a căuta și analiza informații financiare legate de activitățile unei instituții bancare, precum și ale concurenților săi și de pe întreaga piață. Are toate datele despre starea lucrurilor instituției și a concurenților.

Bancherii sunt profesioniști calificați implicați în efectuarea tranzacțiilor financiare. Aceștia acceptă depozite, emit împrumuturi, fac calcule. Profesiunile bancare și bancare sunt încă clasificate drept cele mai fiabile și stabile. Pentru a atinge înălțimi de carieră, un angajat al băncii trebuie să fie capabil să se concentreze pe deplin pe muncă și să-și îmbunătățească constant nivelul. Inițiativa, dăruirea și perseverența vor ajuta în acest sens.

Чтобы найти вакансию в сфере финансов зайдите на наш сайт Lei.md, на бесплатную доску объявлений и найдите интересующую вас информацию. Также можно предложить вакансии в банке разместив самостоятельно, без посредников бесплатно, быстро объявление на нашем сайте Lei.md в Кишиневе,Молдове.

Top