Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Baruri / restaurante

Căutați în locuri de muncă Căutați în baruri / restaurante

Muncă pentru bucătari, ospătari, Moldova

Meseria de bucătar este unică în Moldova în felul său. Deși, unii oameni nu o percep ca atare, crezând că nu este nimic dificil în arta gătitului: trebuie doar să combinați ingredientele, iar cuptorul va aduce vasul să se condiționeze singur. Și cine nu știe să gătească în timpul nostru?

Oricine ar putea lucra ca bucătar! Cu toate acestea, nu este. Principalul lucru în această afacere este talentul, simțul gustului, imaginația. Pe de o parte, această profesie necesită o precizie minuțioasă, pe de altă parte, prezența unei serii creative pentru a veni cu o rețetă originală sau un decor rafinat pentru un fel de mâncare. Simțul mirosului și senzațiile subtile de gust îl vor ajuta pe bucătar să atingă culmile carierei sale. De asemenea, un bucătar bun trebuie să fie atent, îngrijit, organizat și trebuie să aibă o amintire bună. Avantajele acestei profesii includ faptul că munca unui bucătar este la mare căutare și există întotdeauna posibilitatea unui venit stabil. În plus, este posibilă creșterea carierei, care asigură dezvoltarea de la un bucătar asistent, într-un restaurant, la un bucătar dintr-un stabiliment de prestigiu, precum și un manager de restaurant.

Pentru a obține un loc de muncă ca barman, cel puțin în regiunea noastră, în Moldova, nu sunt necesare cruste speciale și certificate. Este suficient să treci perioada de probă și să arăți cunoștințe despre cocktail-urile de bază. Dacă doriți să vă încercați în această profesie, atunci, pentru a învăța și a înțelege esența activității dvs., căutați un barman bun, cu experiență și cereți să-i fi asistent. Câteva săptămâni de observație - și veți pune deja mâna și veți putea să vă evaluați în mod adecvat. Atunci totul depinde de tine.

Munca chelnerului este destul de intensă. Este aproape constant în mișcare și în picioare. Diagrama poate fi glisantă. Ziua de lucru începe adesea dimineața devreme, uneori trebuie să lucrați noaptea, weekendurile și sărbătorile. Chelnerii servesc banchete și evenimente speciale în conformitate cu anumite reguli și cerințe.

Если вы определились и вам нужны вакансии повара, официанта, бармена, официанта бармена в кафе, ресторан др. обращайтесь за помощью к нам на наш сайт Lei.md. Вы сможете с большой выгодой для себя найти объявление о интересующей вас вакансии в объявлениях. Когда хотите предложить вакансии в кафе, ресторане повара, официанта, менеджера ресторана располагайте соответствующее объявление на бесплатной доске объявлений нашего сайта Lei.md в Молдове. Обязательно укажите контактные телефоны.

Top