Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Electrocasnice

Поиск в Техника для дома Căutare în Electrocasnice

Electrocasnice uzate: cumpărați sau vindeți în Moldova

Este dificil pentru o persoană modernă să-și imagineze o viață confortabilă fără aparate de uz casnic. Dar aparatele electrocasnice moderne nu sunt ieftine, ce să faci? Ieșirea pentru dvs. poate fi o platformă publicitară - Lei.md.

Pe tablă puteți cumpăra, vinde aparate electrocasnice, noi și folosite în Moldova. Toată lumea va găsi exact ceea ce are nevoie pentru ei înșiși: iubitorii de gadgeturi - multe publicații cu oferte de a vinde dispozitive la prețuri atractive și cei care doresc să vândă dispozitive inutile - posibilitatea de a face reclame nelimitate.

Ce produse pot fi găsite pe site-ul Lei.md? Placa afișează o gamă largă de produse de la mărci cunoscute. Datorită noastră, puteți cumpăra aparate electrocasnice second hand de o calitate excelentă și la cel mai mic preț. Aparatele de uz casnic sunt prezentate în următoarele categorii:

Electrocasnice de uz casnic:

Echipamente TV / video:

Tehnica de îngrijire personală:

De asemenea, puteți cumpăra aparate de bucătărie:

O gamă largă de produse vă va permite să găsiți echipamentul de care aveți nevoie. Când cumpărați echipamente uzate, puteți economisi bani. Costul dispozitivelor este mai mic decât cel al celor noi, dar în același timp sunt de înaltă calitate și fiabile.

Dacă nu aveți nevoie de aparate de uz casnic, atunci Lei.md vă va ajuta! Vânzarea electrocasnicelor este ușoară! Trebuie doar să plasați un anunț pe site-ul nostru web, să adăugați o descriere (informații complete despre produs, caracteristicile acestuia) și fotografii de înaltă calitate.

Avantajele vânzării de electrocasnice pe site-ul nostru:

O gamă largă de produse vă va permite să găsiți echipamentul de care aveți nevoie. Când cumpărați echipamente uzate, puteți economisi bani. Costul dispozitivelor este mai mic decât cele noi, dar în același timp sunt de înaltă calitate și fiabile.

Aveți grijă atunci când cumpărați și vindeți bunuri către străini. Nu plătiți în avans sau nu aveți încredere într-un preț prea mic. Dacă se găsesc publicații suspecte, anunțați administrația site-ului!

Top