Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Cultură / artă

Căutați în locuri de muncă Поиск в Культура / искусство

Lucrați în domeniul artei, culturii, mass-media

Arta este o formă specifică de conștiință socială și activitate umană, care este o reflectare a realității înconjurătoare în imaginile artistice. Nevoia de a transmite experiența voastră spirituală generațiilor viitoare este una dintre circumstanțele care au dat naștere unei atitudini estetice față de lume. Din aceasta a venit arta. Subiectul artei este o persoană, relația sa cu lumea din jur și cu alți indivizi, viața oamenilor în anumite condiții istorice. Arta ca fenomen cultural este subdivizată în mai multe tipuri, fiecare dintre ele având un limbaj specific, propriul sistem de semne. Munca în domeniul artei este reprezentată de profesii - manager de evenimente, artist, cântăreț, însoțitor, actor, animator etc. Arta distrează și oferă plăcere estetică, îmbunătățește comunicarea, are un efect educativ asupra imaginii spirituale a unei persoane.

Prin urmare, vă oferim posibilitatea de a găsi sau oferi un loc de muncă în domeniul artelor. Trebuie să utilizați serviciile site-ului nostru web Lei.md. Puteți găsi postul vacant și lucrarea dorită în anunțuri. Și puteți oferi un loc de muncă legat de artă scriind un anunț, mai bine pe cont propriu, cu informații detaliate gratuit și rapid.

Культура — понятие, имеющее огромное количество значений в различных областях человеческой жизнедеятельности. Культура является предметом изучения философии, культурологии, истории, искусствознания, лингвистики, политологии, этнологии, психологии, экономики, педагогики и др. В основном, под культурой понимают человеческую деятельность в её самых разных проявлениях, включая все формы и способы человеческого самовыражения и самопознания, накопление человеком и социумом в целом навыков и умений. Культура предстает также проявлением человеческой субъективности и объективности (характера, компетентностей, навыков, умений и знаний). Вы ищете или хотите предложить работу в сфере культуры? Художник, скульптор, библиотекарь, композитор, критик, писатель, поэт, режиссер, артист, музейный работник, лингвист и др.- вакансии в сфере культуры можно найти на нашем сайте Lei.md.

Munca în cultură poate fi oferită prin trimiterea unei reclame pe buletinul gratuit Lei.md din Chișinău, Moldova. Lucrători culturali, posturi vacante, toate acestea pe site-ul nostru.
În secolul al XX-lea, mass-media au devenit unul dintre principalele mijloace de comunicare și sarcina lor a fost de a oferi oamenilor informații maxime despre ceea ce se întâmplă în lume. În secolul 21, rolul lor se schimbă: în acest sens, nevoia de a limita fluxurile de informații este în creștere. Prin urmare, din surse de știri unice, resursele media se transformă treptat în filtre puternice care evidențiază accente importante și ajută la navigarea în agendă. Prin urmare, nevoia de posturi vacante în mass-media a crescut. Munca media își ocupă locul de drept pe piața de astăzi. Tot ceea ce vă interesează să lucrați în domeniul muzicii, posturi vacante pentru oameni creativi se află pe site-ul nostru Lei.md, pe un panou de anunțuri gratuit în Chișinău, Moldova.

Vă oferim gratuit, plasați rapid sau găsiți reclame legate de activitatea din domeniul artei, culturii, mass-media.

Top