Apartamente de la dezvoltatori (clădiri noi)

Apartamente de la dezvoltator în Chișinău, Moldova

Sentimentele din mutarea în apartamente în casele noi din Chișinău, Moldova sunt complet diferite de locuințele cumpărate pe piața secundară. Apartamentul din noua clădire nu miroase a lucrurile proprietarilor anteriori, colțurile ponosite nu zgârie ochii, nu se simte prezența invizibilă a oamenilor care au locuit în aceste ziduri înainte de tine. Desigur, aceste senzații sunt în mare măsură subiective, dar acest lucru nu le face mai puțin importante pentru starea de spirit și echilibrul mental.

Există motive materiale pentru bucuria de a deține un apartament de la un dezvoltator din Chișinău, Moldova. Totul este nou în apartamentele de la dezvoltator - atât ferestre, cât și uși și pereți proaspăt hârtiați. Ele emană mirosuri minunate de vopsea, lemn, lipici, care revigorează și promit începutul unei noi etape a vieții. Toate acestea vor dura mulți ani înainte de a avea nevoie de o altă renovare. Între timp, puteți începe să echipați un cuib nou. Dar chiar și în acele complexe rezidențiale din Chișinău, Moldova, unde cumpărătorii primesc pereți goi, există încă uși, ferestre, cabluri electrice, un sistem modern de încălzire și contoare. În timpul reparației, puteți economisi foarte mulți bani, în timp ce obiectele de pe piața secundară trebuie adesea să înlocuiască toate comunicațiile, geamurile termopan, un grup de intrare etc. Având în vedere acest lucru, reparația unei clădiri noi va fi mai ieftină. Dezvoltatorii concurează între ei în dorința de a ieși în evidență și de a atrage atenția cumpărătorilor cu jetoane noi. Apartamentele din clădirile noi oferă opțiuni care nu sunt și nu ar fi putut fi în vechiul fond - garaje subterane la subsol, ascensoare care se ridică de la parcare direct la apartament etc.

Cumpărând un apartament de la un dezvoltator din Chișinău, Moldova a devenit mai accesibilă pentru locuitorii din Chișinău, Moldova datorită sistemului de creditare ipotecară. Multe familii care nu se puteau baza pe achiziționarea unui apartament în clădiri noi pe cheltuiala lor, datorită ipotecii, au putut să-și achiziționeze un acoperiș deasupra capului.

Aveți nevoie de un apartament de la dezvoltatori, de un apartament într-o clădire nouă din Chișinău, Moldova? Vă oferim servicii pe site-ul nostru Lei.md... Pe buletinul gratuit Lei.md puteți găsi sau scrie o reclamă: cumpărați un apartament de la un dezvoltator. Asigurați-vă că lăsați numerele de contact.

Top