Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Apartamente de închiriat, pe oră

Căutare în imobiliare Поиск в Посуточная аренда жилья Поиск в Квартиры посуточно, почасово

Apartamente de închiriat zilnic, orar Chișinău, Moldova

Apartamente de închiriat zilnic, orar la Chișinău, în Moldova, trebuie să fiți de acord că aceasta nu este o închiriere de cameră de hotel. Să ne reamintim doar că avantajul s-a dovedit a fi mai precis cu apartamentele - ambele sunt mai ieftine și mai convenabile și așa mai departe.

Închirierea zilnică a apartamentelor în Chișinău, în Moldova, care sunt caracteristicile? În primul rând, un apartament pentru o zi vă va oferi confort la domiciliu, deoarece este dotat cu tot ce aveți nevoie. Chiria zilnică este convenabilă în ceea ce privește faptul că în niciun hotel mare din Chișinău, Moldova, nu veți găsi în camera dvs. o mașină de spălat, masă de călcat cu fier, cuptor cu microunde, aragaz, ceainic. La fel este un apartament pe oră. Acest lucru pare a fi un fleac, de exemplu, ți-ai pătat costumul din întâmplare și trebuie să fie urgent ordonat pentru întâlnirea de mâine, ai vrut să faci un sandviș la două dimineața, să bei cafea, să stai în fața televizorului, să gătești singur dieta. Da, la hotel aceste probleme pot fi rezolvate, dar pentru o mulțime de bani. Și este puțin probabil ca astfel de sume să poată fi ratate de un contabil la locul de muncă ca cheltuieli de călătorie. Totul este demn.

Prin urmare, vă sugerăm, dacă doriți să eliminați chiria orară a apartamentelor sau să închiriați apartamente pentru chiria zilnică, să plasați sau să căutați un anunț pe site-ul nostru Lei.md. la avizierul din Chișinău, Moldova. Este foarte ușor, rapid și profitabil să o faci și, desigur, este gratuit. Este bine când ți se oferă posibilitatea de a evalua fotografia apartamentului. Dacă găsiți anunțul dorit - apartament pe zi, apartament pe oră, atunci înainte de a pleca, sunați înapoi proprietarul și conveniți cu privire la ora sosirii și alte condiții. Specificați imediat toate condițiile care vă interesează cu locatorul.

А если хотите сдать квартиру посуточно, почасово сделайте фото или несколько, акцентируйте внимание на состояние и необходимых деталях для проживания. Заходите на сайт Lei.md в Кишиневе, Молдове находите соответствующую категорию почасовая аренда квартир, аренда квартир посуточно и размещайте всю информацию с фотографиями. Вот, в общем-то, и все особенности, которые являются общими для всех и стоят нашего с Вами внимания при пользовании сайтом Lei.md, бесплатной доской объявлений в Кишиневе, Молдова.

Top