Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Mașini

Căutare în Transport Căutați în mașini

Vânzări de mașini în Moldova

Vânzarea sau cumpărarea unei mașini second hand în Moldova nu este o sarcină ușoară. Fiecare proprietar dorește să obțină o sumă decentă pentru mașina sa, iar cumpărătorul vrea să găsească o mașină bună la un preț rezonabil, dar să nu piardă timp și efort. Desigur, puteți contacta un salon sau un intermediar, dar atunci va trebui să plătiți o sumă impresionantă pentru servicii. Prin urmare, mulți decid să acționeze independent.

Metode de auto-vânzare

Pentru a vinde sau cumpăra o mașină pe cont propriu în Moldova, sunt utilizate următoarele metode:

Cum să trimiteți un anunț?

Reclamele de pe Lei.md sunt gratuite, simple și rapide. Pentru a cumpăra o mașină uzată, trebuie doar să vă uitați la reclame. Și pentru a vinde o mașină, trebuie să faci fotografii bune.

Buletin publicitar Lei.md vă permite să plasați mai multe fotografii simultan, dar trebuie să fotografiați corect. Este necesar:

Este ușor să postați un anunț, trebuie să selectați secțiunea de vânzare a mașinilor second-hand și să indicați informații despre produs - model, an de fabricație, kilometraj, stare. În plus, ar trebui să părăsiți contactele proprietarului. După plasarea anunțului, trebuie doar să așteptați apelurile potențialilor cumpărători.

Top