Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Vânzare imobiliară comercială

Căutare în imobiliare Поиск в Коммерческая недвижимость Поиск в Продажа коммерческой недвижимости

Vânzare de imobile comerciale în Moldova, Chișinău

Doriți să vindeți sau să cumpărați proprietăți comerciale, localuri - magazin, centru comercial, hotel, cafenea, restaurant, bar, birou? Cea mai eficientă soluție pentru dvs. este să adăugați un anunț gratuit și rapid pe site-ul de anunțuri Lei.md - un panou publicitar care acoperă Chișinăul și Moldova. Cumpărătorii și vânzătorii din Chișinău și Moldova caută în fiecare zi potențiali clienți. Spuneți-le despre oferta dvs. și vă vom ajuta să găsiți un client.

Vânzarea sau cumpărarea de bunuri imobiliare comerciale în Chișinău și Moldova, spații - un magazin, un centru comercial, un hotel, o cafenea, un restaurant, un bar, un birou au devenit unul dintre cele mai profitabile tipuri de afaceri cu o rată de recuperare ridicată.

При составлении соответствующего объявления на бесплатной доске объявлений Lei.md рекомендуем указать полные данные о покупателе и продавце, описать объект продажи, точный адрес, тип: помещение, пристройка или отдельное здания и т.д., площадь, этаж, расположение в здании (если помещение находится в бизнес-центре, например), и другие детали (если имеются), сумма продажи и валюта – по умолчанию все сделки с недвижимостью заключаются в национальной валюте, способ и срок расчета, сроки передачи объекта продажи.

De vânzare în Chișinău și Moldova a proprietăților imobiliare comerciale, spații - un magazin, un centru comercial, un hotel, o cafenea, un restaurant, un bar, un birou, asigurați-vă că faceți o fotografie a obiectului, puteți face câteva cu accent pe detalii care cu siguranță vor interesa clienții. Faceți o fotografie în timpul zilei. Plasați toate informațiile în secțiunea de vânzări.

Top