Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Producție / energie

Căutați în locuri de muncă Поиск в Производство / энергетика

Lucrul în sectorul producției și energiei Moldova

Lucrările de producție în Moldova există astăzi în următoarele domenii: industria alimentară; industria de parfumerie și cosmetică; industria materialelor de construcție; industria usoara; industria mobilei; industria chimica; producerea materialelor de ambalare. Prin urmare, un muncitor pentru producție este întotdeauna solicitat. Instituțiile de învățământ din Moldova formează specialiști profesioniști din toate profesiile pentru a lucra în producție în industriile listate.

Pentru a găsi posturi vacante pentru producție, dorim să vă interesăm găsind o reclamă pe site-ul nostru Lei.md. la Chișinău, Moldova. Pe site, în secțiunea Anunțuri, există în prezent locuri vacante - munca în producție. Dacă doriți să oferiți un loc de muncă în industria prelucrătoare ca angajator, scrieți un anunț și postați-l pe avizier. Totul este rapid și gratuit.

Strategia energetică a Moldovei prevede că în 2020 va exista o integrare deplină pe piața internă a energiei din Uniunea Europeană. De aceea, specialiștii în energie au mare nevoie.

Există astfel de specialiști, datorită cărora căldura și electricitatea intră în casele noastre și fără de care munca multor întreprinderi industriale și centrale electrice este imposibilă. Se numesc energetice. Munca în industria energiei se bazează pe controlul funcționării echipamentelor care produc energie. Inginerii de energie monitorizează generarea și distribuția neîntreruptă pe rețele și siguranța condițiilor de lucru. Aceștia sunt angajați în proiectarea și instalarea echipamentelor, verifică funcționalitatea acestuia, întocmesc comenzi pentru piesele sau echipamentele necesare și efectuează reparații. În plus, inginerii electrici aleg cel mai optim mod de funcționare al echipamentului, țin evidența consumului de energie și determină care ar trebui să fie costurile de combustibil ale întreprinderii.

Найти специалистов, чтобы предоставить им работу в сфере энергетики вам поможет наш сайт Lei.md в Кишиневе, Молдова. Нужно опубликовать объявление о вакансии энергетика и вопрос решен. А если вам нужна работа в энергетических компаниях также можете разместить самостоятельно, быстро и бесплатно объявление на сайте Lei.md. на доске объявлений. Напишите обязательно свои контактные телефоны.

Pe baza materiei prime locale:

2) Industrii intensive în domeniul științei, cu consum redus de materiale și intensivă în muncă, care operează pe materii prime importate:

Top