Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Serviciu și viață

Căutați în locuri de muncă Поиск в Сервис и быт

Serviciul de lucru și viața de zi cu zi în Moldova - lucrați în sectorul serviciilor

Serviciul de lucru și viața de zi cu zi în Moldova au fost întotdeauna necesare. Îngrijirea și serviciul rapid „prind” orice client. Prin urmare, valoarea unui astfel de tehnician de service este fără îndoială. Lucrul în sectorul serviciilor este foarte dinamic și necesită anumite calități personale. Deoarece un specialist lucrează cu oamenii de cele mai multe ori, el trebuie să iubească și să poată comunica. Printre clienți, există oameni cu caracteruri și nevoi diferite, iar un angajat de serviciu trebuie să poată găsi o abordare a fiecăruia dintre ei, care necesită abilități. Impresia pe care compania o va face asupra clientului depinde în mod direct de responsabilitatea lucrătorului de servicii.

Este imposibil să supraestimăm importanța profesionalismului și responsabilității celor care lucrează în sectorul serviciilor de locuințe și servicii comunale din Moldova. Lucrătorii din această industrie lucrează neobosit pentru a ne asigura că locuințele noastre au întotdeauna apă, gaz, căldură și lumină, astfel încât parcurile și piețele, străzile și drumurile, curțile și intrările să fie pe placul ochilor.

Gospodăriile, atelierele, fabricile, atelierele, saloanele oferă servicii casnice pentru renovarea apartamentelor, producția și reparația mobilierului, spălătorie și curățătorie chimică, croitorie individuală și reparații de încălțăminte și haine. De asemenea, sunt furnizate servicii de uz casnic pentru prevenirea și repararea mașinilor, repararea mașinilor și aparatelor de uz casnic, a echipamentelor de televiziune și radio, a instrumentelor muzicale. Închirierea de articole culturale și sportive și obiecte de uz casnic, curățarea apartamentelor, efectuarea diferitelor comisioane, servicii de fotografie și coafură - toate acestea sunt în sfera desfășurării serviciilor casnice necesare.

Astăzi, lucrătorii din serviciile publice aduc o contribuție imensă la dezvoltarea economiei din Chișinău, Moldova, extind gama de servicii și îmbunătățesc calitatea acestora. Dar nevoia de specialiști crește zi de zi.

Нам необходимо предложить желающим услуги сайта Lei.md. Если требуются специалисты в сфере услуг, потенциальным работодателям рекомендуем напишите объявление и разместите его на бесплатной доске объявлений Lei.md. Укажите свои контактные телефоны и все быстро решится. Когда желающие ищут работу в сфере услуг, самый надежный вариант трудоустройства – составить резюме и выставить на нашем сайте Lei.md в Кишиневе, Молдова.

Top