Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Mașini de spălat

Поиск в Техника для дома Поиск в Стиральные машины Căutare în Electrocasnice

Cumpărați o mașină de spălat în Chișinău, Moldova

Din vremuri imemoriale, umanitatea s-a preocupat de igiena personală. De aceea a fost inventat aparatul, fără de care nu ne mai putem imagina viața de zi cu zi. Aceasta este o mașină de spălat. Astăzi nu este necesar să cumpărați o mașină nouă, puteți cumpăra o mașină de spălat second-hand în Chișinău, Moldova. Prețurile sunt foarte organice, vânzarea mașinilor de spălat uzate este o afacere profitabilă.

Unul dintre parametrii principali atunci când alegeți o mașină de spălat este tipul de încărcare. Există încărcare verticală și frontală. O mașină de spălat uzată cu încărcare de sus are mai multe avantaje: ocupă mai puțin spațiu decât o mașină de încărcare frontală; capacitatea de a deschide capacul la mijlocul ciclului de spălare pentru a adăuga un lucru uitat sau a elimina unul inutil; sigur pentru copii, deoarece este dificil să ajungi la capac; convenabil pentru persoanele în vârstă, deoarece nu este nevoie să vă aplecați la încărcarea și descărcarea rufelor.

Dar mașinile de spălat cu încărcare frontală uzate sunt mai ieftine decât mașinile de încărcare superioară; tamburul are o capacitate mare; poate fi construit sub blat; capacitatea de a pune ceva pe o mașină de scris; are mai multe funcții decât mașinile de încărcare de sus.

Поэтому мы хотим Вас обеспечить всей информацией о стиральных машинах бу пригласив воспользоваться сайтом Lei.md в Кишиневе, Молдавии. Если есть необходимость купить стиральную машину бу заходите на сайт Lei.md и найдите объявление, которое Вам нужно для приобретения аппарата. А если хотите продать стиральную машину бу: разместите объявление на бесплатной доске объявлений в разделе продаж. Также мы рекомендуем сопроводить объявление фотографиями и Вашими контактными телефонами. Самостоятельно Вы быстро, бесплатно проинформируете потенциальных клиентов. Поэтому воспользуйтесь бесплатной доской объявлений на сайте Lei.md в Кишиневе, Молдове.

Top