Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Constructie

Căutați în locuri de muncă Поиск в Строительство

Lucrări de construcții Moldova

Profesiile în construcții sunt printre cele mai solicitate în Moldova. Lucrările de construcție sunt efectuate de: instalator, cooperar, urbanist, tâmplar, montator, pictor, instalator de ferestre, măsurător, aragaz, aruncător, lucrător mozaic, faianță, estimator, maistru, operator macarale, zidar, arhitect, inginer civil. Printre profesiile în construcții se numără: un inginer-proiectant de sisteme de încălzire, alimentare cu apă și canalizare, un inginer-proiectant de iluminat electric, un inginer-proiectant de sisteme cu curent redus, precum și un inginer de proiectare.

Inginerul structural calculează sarcina pe grinzile structurale. Acest lucru este responsabil: stabilitatea clădirilor și, prin urmare, viața umană, depinde de acuratețea calculelor. Managerul de proiect de construcții, inginerul șef, șeful de șantier, maistru sunt implicați în construcția de clădiri și structuri. Un inginer de supraveghere tehnică supraveghează construcția instalației în numele companiei clientului. Superintendenții și șefii secțiilor sunt specializați: maistru lucrări de finisare, maistru lucrări de instalații sanitare, maistru - electrician. Pentru a obține profesia de inginer civil, trebuie să studiați la o universitate de construcții. Colegiile din construcții formează topografi și tehnicieni. Profesia de manager de proiect de construcții (manager de proiect) a apărut recent și a devenit căutată în construcții.

Lucrările de construcție stau la baza prosperității și urbanizării în întreaga lume. Fără specialități în construcții, construcția de orașe, fabrici și, în general, orice clădire este imposibilă.
Constructorii din Chișinău și Moldova sunt foarte solicitați în construcția altor țări.

Чтобы найти работу на стройке обратитесь на наш сайт Lei.md где вы без особых усилий бесплатно найдете объявление: работа для строителей. Если работодатель нуждается в специалистах для работы на стройке – тогда просто нужно написать объявление на доске объявлений сайта Lei.md указав контактные телефоны.

Top