Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Resurse umane / resurse umane

Căutați în locuri de muncă Поиск в Управление персоналом / HR
 • Muncă!!!!!!
  0 fotografii
  Muncă!!!!!!

  Muncă!!!!!!

  В это тежолое время корона вируса есть возможность дополнительного дохода так же можно и на постоянное время работы взять этот сайт на заметку .Пробуй...

  1,000.00$(Fix)
  Vizualizați anunțul

Lucrează în domeniul managementului personalului / resurse umane

Munca în domeniul managementului personalului / resurselor umane este acum considerată cea mai solicitată în Chișinău, Moldova.
Managementul resurselor umane - hr, se bazează pe câteva principii importante: principiul selecției personalului în funcție de calități de afaceri și personale, principiul succesiunii: o combinație de angajați cu experiență și tineri într-o echipă.

Epoca „ofițerilor de personal” s-a încheiat, aceștia au fost înlocuiți de specialiști în managementul personalului. Aceștia sunt reprezentanți ai unei profesii tinere, dar destul de solicitate, care are multe avantaje, dar necesită și anumite cunoștințe și calități personale. HR este un acronim pentru resurse umane. Și exact cu asta se ocupă managerul de resurse umane. Specialistul este un angajat multifuncțional, este angajat în căutare și lucrează cu personalul.
Profesia are mai multe specializări: manager de recrutare, manager de pregătire, manager de birou etc.

Dacă aveți nevoie de un specialist HR pentru HR HR, trebuie să accesați site-ul nostru Lei.md. în Chișinău, Moldova și găsiți anunțul dorit.

Если вы можете предложить потенциальным клиентам специалиста по кадрам, вакансии управления персоналом разместите объявление на сайте Lei.md на бесплатной доске объявлений, лучше самостоятельно так как это получится быстро и бесплатно. Обязательно укажите свои контактные номера телефонов.

Top