Biciclete

Biciclete second hand de vânzare în Moldova

Bicicleta a câștigat recent un impuls în popularitate în Chișinău și Moldova. Diferite persoane merg cu bicicleta din diferite motive: angajați ai întreprinderilor, oameni de afaceri, copii, precum și iubitori de natură și un stil de viață sănătos. Dacă și tu ți-ai dat seama brusc că vrei să mergi cu bicicleta, dar nu îți poți permite unul fabulos, nu te grăbi să disperi! La urma urmei, uneori, printre bicicletele uzate pentru adulți și copii, puteți găsi o opțiune excelentă și este nerezonabil de ieftină. Un astfel de cal de fier va rezista mult timp și va mulțumi cu o calitate pe care primul proprietar nu a rostogolit-o. Oferim serviciile noastre pentru plasarea unei reclame gratuite pentru cumpărarea sau vânzarea de biciclete pentru drum, oraș, munte, rutier, electric, electric, de ocazie pe tablă Lei.md. Ce ar trebui făcut? Credem că este mai eficient să postezi propriul tău anunț gratuit și rapid pe tabloul Lei.md. Acest lucru vă economisește timp, efort și bani. Și principalul lucru - descrierea va fi văzută de mulți clienți interesați din Chișinău și Moldova, ceea ce va accelera, fără îndoială, vânzarea sau cumpărarea produsului propus - biciclete rutiere uzate, oraș, munte, rutier, electric, biciclete pentru copii.
Pentru a cumpăra biciclete uzate sau biciclete pentru copii în Moldova, accesați buletinul informativ Lei.md și selectați anunțul de care aveți nevoie.

Și pentru a vinde o bicicletă de drum, oraș, munte, rutier, electric, electric pentru copii în Moldova - pregătiți informații și faceți o fotografie, bine câteva în timpul zilei cu un fundal neutru. Fotografiile pot spune mai multe despre biciclete. Acordați atenție stării cadrului, a roților, a autocolantelor, a volanului, a pedalelor, a schimbătorului din spate, a uzurii pe orice lucru care ar putea interesa un potențial cumpărător. Fotografii și informații despre data lansării, starea, câțiva kilometri parcurși etc. plasează în secțiunea de vânzări. Scrieți-vă contactele.

Top