Proprietatea

1
RE/MAX — oportunități imobiliare de excepție

RE/MAX - oportunități imobiliare de excepție

1
Spații industriale, spații comerciale de vânzare

Spa industriale, spații comerciale de vânzare

1
Apartamente cu 3 camere, case de vânzare

Apartamente cu 3 camere, case de vânzare

1
Casă sau apartament în Chișinău

Casa sau apartament în Chișinău

1
Вы хотите купить квартиру в Кишиневе?

Vrei sa cumperi un apartament in Chisinau?

1
Case de vânzare în Chișinău la prețuri foarte bune

Case de vânzare în Chișinău la prețuri foarte bune

Imobiliare în Moldova

Pentru a închiria, cumpăra sau vinde proprietăți imobiliare în Moldova, este suficient să plasați informații despre aceasta pe avizierul Lei.md.
Multe site-uri similare percep o taxă de publicare. Consiliul nostru este absolut gratuit, fără restricții. Reclamele imobiliare pot fi trimise de persoane fizice și juridice (agenții imobiliare). Pentru a posta o publicație, trebuie să vă înregistrați, după care puteți selecta o categorie de bunuri imobiliare, apoi ar trebui să treceți peste pictogramă - adăugați și apoi să încărcați fotografii ale proprietății dvs. E simplu.
Sunt prezentate absolut toate anunțurile legate de serviciile de cumpărare, vânzare și închiriere: proprietăți imobiliare rezidențiale și comerciale, terenuri fără intermediari.
Site-ul conține o bază de date imensă de oferte, este ușor de căutat. Pentru aceasta, accesați secțiunea - imobiliare și căutați pe subgrupuri:
• Vânzare.
Această secțiune conține reclame pentru vânzarea de case, apartamente (1 cameră, 2 camere, 3 camere etc.), imobile comerciale, parcări, garaje, terenuri etc. Toate operațiunile sunt efectuate fără comisioane pentru site-ul nostru pentru operațiuni de cumpărare / vânzare.
• Chirie pe termen lung.
Aici puteți găsi informații despre închirierea de apartamente, case, camere, terenuri și alte bunuri imobiliare. Anunțurile sunt asociate numai cu o perioadă de închiriere pe termen lung pentru o perioadă de 1 lună sau mai mult. Pentru agențiile imobiliare, aceasta este o modalitate bună de a-și dezvolta propria afacere fără cheltuieli suplimentare pentru reclame.
• Închiriere zilnică / hoteluri.
Dacă sunteți turist, atunci veți avea nevoie de informații despre închirierea de apartamente, case, apartamente și pensiuni pentru închiriere zilnică și orară în diferite orașe ale Moldovei. Există, de asemenea, oferte de la turoperatori și centre de recreere. Informațiile sunt actualizate constant.
În plus față de locuințele secundare, buletinul publicitar conține multe anunțuri pentru vânzarea de clădiri noi de apartamente de la dezvoltatori, orașe de cabane. Pe lângă proprietățile imobiliare din Moldova, puteți găsi publicații despre cumpărarea / vânzarea de locuințe în străinătate.
Sunt afișate doar ofertele actuale din diferite categorii de prețuri. Majoritatea anunțurilor sunt însoțite de descrieri și fotografii. Aceasta este o condiție importantă pentru creșterea numărului de vizualizări ale postărilor dvs.
Înainte de a încheia o afacere, vă sfătuim:
• Folosiți un punct de întâlnire sigur cu vânzătorul.
• Evitați tranzacțiile monetare.
• Feriți-vă de ofertele în numerar.
Dacă găsiți neconcordanțe în reclame, puteți scrie o recenzie sau o reclamație cu privire la publicație.
Ai grija! Site-ul nu este responsabil pentru eventualele cazuri de fraudă la încheierea tranzacțiilor dvs.!

Top