Arendă de teren

Chirie de teren în Moldova, Chișinău

Închirierea de terenuri, închirierea de terenuri agricole, închirierea unui teren pentru construcție este o tranzacție pentru transferul acestei proprietăți pentru uz temporar de la proprietar către o terță parte, în condițiile unei anumite plăți. În condițiile pieței moderne din Chișinău, în Moldova, închirierea de bunuri imobiliare este practic singura modalitate de obținere a acestora, disponibilă cetățenilor. Terenurile în arendă, terenurile în arendă deținute de persoane fizice, precum și proprietățile de stat sau municipale nu fac excepție. Efectuarea unei tranzacții la Chișinău, în Moldova, pentru închirierea unui teren are multe dificultăți și subtilități legale, prin urmare, regulile de bază și caracteristicile înregistrării sale ar trebui luate în considerare mai detaliat, pentru a maximiza protecția intereselor ambelor părți, ele își formalizează relațiile prin document, prin semnarea acordului corespunzător.

Vedem un avantaj în soluționarea problemei: închiriere de terenuri, închiriere de terenuri, închiriere de terenuri agricole, închiriere de terenuri pentru construcții, închiriere de terenuri pe termen lung - prin plasarea unui anunț corespunzător pe site-ul web Lei.md la Chișinău și Moldova. Vi se oferă posibilitatea de a plasa singur toate informațiile, gratuit, rapid și în cel mai scurt timp posibil.
Dacă aveți nevoie de terenuri de închiriat, terenuri de închiriat, utilizați serviciile noastre pe buletinul gratuit Lei.md.

Închiriere de terenuri, închiriere de terenuri, închiriere de terenuri agricole, închiriere de terenuri pentru construcții, închiriere de terenuri în scopuri agricole, închiriere pe termen lung de terenuri, terenuri în arendă, terenuri în arendă - de asta au nevoie clienții potențiali în Chișinău, Moldova și vor găsi dreptul informații din reclamele postate de dvs. în secțiunea de vânzări a site-ului Lei.md. Crede-mă, îți va rezolva toate ofertele de terenuri! Și, în cele din urmă, indicați numerele dvs. de contact.

Top