Vânzare imobiliară comercială

Vânzare de imobile comerciale în Moldova, Chișinău

Doriți să vindeți sau să cumpărați proprietăți comerciale, localuri - magazin, centru comercial, hotel, cafenea, restaurant, bar, birou? Cea mai eficientă soluție pentru dvs. este să adăugați un anunț gratuit și rapid pe site-ul de anunțuri Lei.md - un panou publicitar care acoperă Chișinăul și Moldova. Cumpărătorii și vânzătorii din Chișinău și Moldova caută în fiecare zi potențiali clienți. Spuneți-le despre oferta dvs. și vă vom ajuta să găsiți un client.

Vânzarea sau cumpărarea de bunuri imobiliare comerciale în Chișinău și Moldova, spații - un magazin, un centru comercial, un hotel, o cafenea, un restaurant, un bar, un birou au devenit unul dintre cele mai profitabile tipuri de afaceri cu o rată de recuperare ridicată.

Când compuneți un anunț relevant pe un buletin publicitar gratuit Lei.md Vă recomandăm să furnizați informații complete despre cumpărător și vânzător, să descrieți obiectul vânzării, adresa exactă, tipul: local, clădire anexă sau separată etc., suprafață, etaj, locație în clădire (dacă localurile sunt situate într-un centru de afaceri, de exemplu) și alte detalii (dacă există), valoarea vânzării și moneda - în mod implicit, toate tranzacțiile imobiliare sunt încheiate în moneda națională, metoda și termenul de calcul, momentul transferului obiectului de vânzare.

De vânzare în Chișinău și Moldova a proprietăților imobiliare comerciale, spații - un magazin, un centru comercial, un hotel, o cafenea, un restaurant, un bar, un birou, asigurați-vă că faceți o fotografie a obiectului, puteți face câteva cu accent pe detalii care cu siguranță vor interesa clienții. Faceți o fotografie în timpul zilei. Plasați toate informațiile în secțiunea de vânzări.

Top