Chirie de garaje, parcări

Chirie de garaje, parcări în Chișinău, Moldova

Pentru închirierea unui garaj, închirierea unei parcări, închirierea unei parcări în Chișinău, Moldova, vă sugerăm să plasați un anunț pe site-ul Lei.md. În prezent, închirierea unui garaj, închirierea unui loc de parcare, închirierea unui loc de parcare sunt disponibile de la proprietarii privați și, de asemenea, de la marile companii dezvoltatoare care oferă clienților lor nu numai vânzarea imobilelor rezidențiale, ci și garaje complet echipate cu încălzire și electrificare pentru închiriere. Parcarea subterană este o structură complexă situată sub suprafața pământului, o parcare situată subteran (de obicei o clădire rezidențială, un centru comercial, un birou). Astfel de parcări au câștigat o mare popularitate în ultima vreme, deoarece astăzi o mașină este un mijloc convenabil ...

Pentru a închiria un garaj, un loc de parcare sau închiria un loc de parcare, vă propunem să plasați un anunț pe tabloul Lei.md independent, rapid și gratuit. la Chișinău și Moldova. Acest lucru vă va economisi timp, efort și bani.
Pentru a găsi o ofertă: închiriere garaj, închiriere parcare, închiriere parcare, accesați secțiunea de anunțuri de pe site Lei.md și alegeți-l pe cel dorit.

Pentru a închiria un garaj, închiria un loc de parcare, închiria un loc de parcare, trebuie să colectați informațiile necesare, să faceți o fotografie sau mai multe, să acordați atenție stării, locației garajului. Apoi plasați informațiile în secțiunea de închiriat pe buletinul Lei.md din Chișinău, Moldova. Când apare un potențial client, este necesar să se arate obiectul oferit spre închiriere. Pentru o tranzacție reușită: închiriați un garaj, închiriați o parcare, închiriați un loc de parcare, închiriați un garaj, un loc de parcare, un loc de parcare - mai întâi scoateți toate inutile din incintă, astfel încât atunci când vizitați un potențial client, el va avea o impresie bună. Asigurați-vă că scrieți numerele de contact.

Top