Mașini

4
Mitsubishi Outlander 7500 е

Mitsubishi Outlander 7500e

7,500.00€(Negociabil)
0
Автомобили из Польши под заказ

Mașini din Polonia la comandă

100,000.00€(Negociabil)

Vânzări de mașini în Moldova

Vânzarea sau cumpărarea unei mașini second hand în Moldova nu este o sarcină ușoară. Fiecare proprietar dorește să obțină o sumă decentă pentru mașina sa, iar cumpărătorul vrea să găsească o mașină bună la un preț rezonabil, dar să nu piardă timp și efort. Desigur, puteți contacta un salon sau un intermediar, dar atunci va trebui să plătiți o sumă impresionantă pentru servicii. Prin urmare, mulți decid să acționeze independent.

Metode de auto-vânzare

Pentru a vinde sau cumpăra o mașină pe cont propriu în Moldova, sunt utilizate următoarele metode:

  • diseminarea informațiilor despre vânzare între prieteni (de regulă, acesta este un mod ineficient, dar poate fi norocos);
  • vânzare la o reprezentanță auto (este nevoie de mult timp, deoarece este posibil ca un cumpărător să nu fie găsit imediat);
  • postarea informațiilor pe buletinul Lei.md (cea mai bună opțiune de a vinde sau cumpăra o mașină în Chișinău, deoarece anunțul va fi văzut de mulți oameni și va fi necesar un efort minim de la proprietar).

Cum să trimiteți un anunț?

Reclamele de pe Lei.md sunt gratuite, simple și rapide. Pentru a cumpăra o mașină uzată, trebuie doar să vă uitați la reclame. Și pentru a vinde o mașină, trebuie să faci fotografii bune.

Buletin publicitar Lei.md vă permite să plasați mai multe fotografii simultan, dar trebuie să fotografiați corect. Este necesar:

  • trageți în timpul zilei, este mai bine să alegeți un fundal neutru;
  • înainte de fotografiere, toate lucrurile personale trebuie scoase din salon, astfel încât să nu cadă în cadru;
  • faceți fotografii, concentrându-vă pe detalii - roți, bord, spațiu sub capotă;
  • imaginile pe care cad autocolantele din fabrică și service vor arăta potențialului cumpărător că mașina a fost bine îngrijită.

Este ușor să postați un anunț, trebuie să selectați secțiunea de vânzare a mașinilor second-hand și să indicați informații despre produs - model, an de fabricație, kilometraj, stare. În plus, ar trebui să părăsiți contactele proprietarului. După plasarea anunțului, trebuie doar să așteptați apelurile potențialilor cumpărători.

Top