Autobuze

Vânzare de autobuze în Moldova

Ai nevoie de un huid de autobuz? Plasați o reclamă gratuită la vânzarea unui vehicul pe avizierul Lei.md și apoi, credeți-mă, îl veți vinde ușor și rapid. Sau dacă doriți să cumpărați un microbuz, autobuz auto, mikrik, autobuz, autobuz, autobuz de pasageri, autobuz de marfă - atunci pe buletinul Lei.md. Veți găsi o selecție largă de vehicule cu fotografii și descrieri.

Cum să vă transmiteți informațiile? O oferim noi înșine, pentru că veți economisi timp și bani. Și cel mai important, informațiile dvs. despre un microbuz, autobuz, mikrika, autobuz, autobuz, autobuz de călători, autobuz de marfă vor fi văzute de mulți clienți interesați, ceea ce va accelera, fără îndoială, vânzarea sau cumpărarea serviciilor sau bunurilor oferite - microbuz, autobuz auto, mikrika, autobuz, autobuz, autobuz pasager, autobuz marfă.

Cum sunt publicate reclame pe Lei.md - gratuit, simplu și rapid. Pentru a cumpăra un microbuz, autobuz auto, mikrik, autobuz, autobuz, autobuz de călători, autobuz de marfă, consultați anunțurile de pe tabloul Lei.md Și pentru a vinde un microbuz, autobuz auto, mikrik, autobuz, autobuz, autobuz de călători, autobuz de marfă, trebuie să faceți o fotografie, puteți face mai multe. Trageți la lumina zilei cu un fundal neutru. Concentrați-vă pe detaliile vehiculului, pot fi autocolante din fabrică, roți, panou de control, partea de jos etc. Pentru a plasa un anunț, selectați pur și simplu secțiunea Vânzare pe Lei.md - microbuz, autobuz auto, mikrik, autobuz, autobuz, autobuz de pasageri, autobuz de marfă apoi scrieți informații pe avizier - model, stare, anul de fabricație, contactele dvs. Acum nu mai rămâne decât să aștepți apelurile clienților. Mult noroc!

Top