Moto

Vânzare de scutere, mopede, motociclete second-hand în Moldova

Pentru sportiv și modern. Pentru cei cărora le place să țină pasul cu vremurile și sunt obișnuiți doar cu cei mai buni! Oferim vânzare și cumpărare de scutere, mopede, motociclete, moto second-hand. Pentru a face acest lucru, puteți plasa un anunț gratuit pe tabloul Lei.md.

Ești în sport sau îți place să te apleci în jurul blocajelor de trafic de pe motocicletă? Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, panoul nostru de mesaje Lei.md vă va ajuta în orice efort! Puteți cumpăra sau vinde un scuter, motocicletă, bicicletă sport, second-hand, motocicletă second-hand, moped.

Cum să o facă? O oferim noi înșine, pentru că veți economisi timp și bani. Și principalul lucru - informațiile dvs. despre un scuter uzat, moped, motocicletă, motocicletă sport, suportate vor fi văzute de clienții interesați, ceea ce va accelera fără îndoială vânzarea sau achiziționarea serviciilor sau bunurilor oferite - un scuter folosit, motocicletă, motocicletă sport, motocicletă uzată, motocicletă uzată, moped.

Cum sunt plasate reclamele pe tabloul Lei.md - gratuit, simplu și rapid. Pentru a cumpăra un scuter, motocicletă, bicicletă sport, second-hand, motocicletă second-hand, moped uită-te la anunțurile de pe tablă Lei.md. Și pentru a vinde un scuter folosit, o motocicletă, o bicicletă sport, o motocicletă uzată, o motocicletă uzată, un moped, trebuie să faci o fotografie, poți face mai multe. Este de preferat să faceți fotografii în timpul zilei, alegând un fundal neutru. Evidențiați pentru a face un vehicul, acesta poate fi autocolante din fabrică, roți, panou de control, caroserie etc. Pentru a plasa un anunț, alegeți doar Lei.md secțiunea Vânzare - scuter, motocicletă, motocicletă sport, second-hand, motocicletă uzată, moped apoi scrieți informații pe avizier - model, stare, an de fabricație etc., precum și contactele dvs. Așteptați apeluri de la clienți. Mult noroc!

Top