Mașini agricole

Vânzare de utilaje agricole în Moldova

Astăzi, complexul agroindustrial din Moldova, grație utilizării de noi echipamente agricole, a început să se dezvolte rapid. Se introduc din ce în ce mai multe dezvoltări de înaltă tehnologie pentru a ajuta fermierii și producătorii agricoli să extindă și să îmbunătățească calitativ această industrie. Mașinile agricole sunt alimentate anual cu eșantioane noi, apar unități combinate care permit efectuarea mai multor operațiuni în același timp. În Moldova, nevoia și cererea de mașini agricole este în creștere: cultivatoare, pluguri, semănătoare, secerătoare, role, ascensoare, combine, tractoare, tractoare cu spate.

Este convenabil, simplu și gratuit să plasați informații pe avizierul Lei.md pentru a cumpăra și vinde utilaje agricole, noi sau care funcționează deja în Chișinău și Moldova.

Pentru a cumpăra utilajele agricole care vă interesează în Chișinău și Moldova: cultivator, plug, semănător, antet, role, elevator, combine, tractor, tractor, trebuie să găsiți un anunț, pentru aceasta trebuie să specificați tipul de echipament, gama de prețuri și să utilizați filtrele de căutare.

Și pentru a vinde în Chișinău și Moldova - cultivator, plug, semănător, antet, role, elevator, secerător, tractor, tractor cu pasageri, oferim proprietarilor să plaseze toate informațiile în secțiunea de vânzări de pe tabloul Lei.md. Faceți fotografii în timpul zilei cu accent pe cele mai interesante detalii: autocolante, starea vehiculului, de preferință mai multe fotografii cu informații detaliate. Credeți-mă, va fi mai ușor pentru un potențial client să obțină informațiile necesare despre vehiculul agricol de care este interesat dintr-o reclamă de pe tabloul Lei.md decât să se plimbe pe piața auto sau să contacteze un intermediar. Și cel mai important, prin postarea independentă și gratuită a unui anunț pe tabloul Lei.md, toată lumea va economisi timp, bani și efort! Asigurați-vă că lăsați numerele de contact. Suntem siguri că, cu cât anunțul este mai repede postat pe tabloul Lei.md, cu atât mașina va fi vândută sau cumpărată mai repede!

Top