Transport pe apă

Vânzarea transportului pe apă în Moldova

În Moldova și Chișinău, vânzarea și cumpărarea transportului pe apă ia amploare: bărci, autovehicule, iahturi, motoare cu jet, pontoane, nave cu vele, catamarane, nave etc. În prezent, transportul pe apă este foarte popular în toate segmentele populației din Moldova. Oferim servicii gratuite pentru plasarea unui anunț pe tabloul Lei.md pentru cei care doresc să cumpere sau să vândă transportul pe apă: tăietoare, bărci, autovehicule, iahturi, motoare cu jet, pontoane, vele, catamarane etc.
Vânzarea sau cumpărarea pe tablă Lei.md produs ca o ambarcațiune nouă și ambarcațiuni folosite.

Căutarea ambarcațiunilor necesare va fi facilitată de un formular de căutare convenabil care vă permite să găsiți rapid transportul pe apă care vă interesează: o barcă, o barcă, un autovehicul, un iaht, un jet ski, un ponton, o navă cu vele, un catamaran, o navă etc. în Chișinău sau în orice oraș, așezare a Moldovei.

Vânzarea vehiculelor acvatice în Moldova și Chișinău - rapid, convenabil, gratuit! Creați un anunț și scrieți informații despre vehiculul acvatic propus de vânzare, puneți o fotografie acolo sau, mai degrabă, câteva, concentrându-vă pe starea, pe autocolante, pe tot ceea ce considerați necesar pentru a atrage clienți. Desigur, puteți implica intermediari pentru acest lucru, dar dacă o faceți singur, veți economisi timp, bani și efort! Nu uitați să includeți persoanele de contact. Vă dorim să vindeți sau să cumpărați rapid ceea ce aveți nevoie!

Top